Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η διακεκρίμενη δικηγόρος και νομική σύμβουλος της Sigma , Ιωάννα Λαγουμίδου κι η Πρόεδρος της Sigma , Σοφία Στάμου το Σάββατο και την Κυριακή αναπτύσσουν όλες τις επιχειρηματικές θέσεις της εταιρείας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης ... και παρουσιάζουν σοβαρά θέματα που απασχολούν το επιχειρηματικό γίγνεσθαι !!!



Ο  Όμιλος  Επιχειρήσεων Sigma Group  ετοιμάζει μια  ουσιαστική κι εποικοδομητική προβολή ,στην μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας και της ενδυνάμωσης της αγοράς  εργασίας, αύριο ημέρα Σάββατο απ΄τις 10.30 το πρωί έως τις  17.00 το απόγευμα  . Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου , μπορείτε να παρακολουθήσετε το  Πάνελ, Bullying στον εργασιακό χώρο: Παιχνίδια της εξουσίας ,όπου θα μιλήσει η διακεκριμένη ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ &
              ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ , κυρία Ιωάννα Λαγουμίδου , η                                          κορυφαία νομική αρχή της εταιρείας Sigma Group .
                                                     Enter The Synergy                                                                         
Το Skywalker.gr, το πρώτο jobsite στην Ελλάδα, διοργανώνει το Athens #JobFestival 2015 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την ανάδειξη της συνέργειας. Δύο μέρες αφιερωμένες στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην επιχειρηματικότητα και στον εθελοντισμό με workshops, πάνελ και σεμινάρια επιχειρηματικότητας. Η είσοδος είναι δωρεάν για τους επισκέπτες. 
Αναλυτικότερα, η θεματολογία του Athens #JobFestival 2015 περιλαμβάνει workshop για την ανάπτυξη εργαλείων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως σωστό βιογραφικό, αποτελεσματική συνέντευξη και τεχνικές αναζήτησης εργασίας. Πάνελ αναφορικά με θέματα  " Τεχνολογία και απασχόληση , Οι σύγχρονες τάσεις " «Bullying στον εργασιακό χώρο: Παιχνίδια εξουσίας», «Τα εργασιακά δικαιώματα στην Ελλάδα», Δια Βίου Μάθησης, εθελοντισμού και επιχειρηματικότητας. 
Στο φεστιβάλ θα  συναντήσετε μεγάλες  εταιρείες  της  Ελλάδας με τους εκπροσώπους τους και μπορείτε να μιλήσετε μαζί τους  άμεσα .Πολλοί απ΄αυτούς είναι ομιλητές σε πάνελ.
http://www.jobfestival.gr/athens-jobfestival-eishghtes-panel-sofia-stamou
Επίσης, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από start up εταιρίες, με σκοπό να μοιραστούν πληροφορίες με άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και θα πραγματοποιηθεί Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας. Για το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε το www.jobfestival.gr. 

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office  

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η διακεκρίμενη δικηγόρος και νομική σύμβουλος της Sigma , Ιωάννα Λαγουμίδου κι η Πρόεδρος της Sigma , Σοφία Στάμου το Σάββατο και την Κυριακή αναπτύσσουν όλες τις επιχειρηματικές θέσεις της εταιρείας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης ... και παρουσιάζουν σοβαρά θέματα που απασχολούν το επιχειρηματικό γίγνεσθαι !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION