Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

H κορυφαία Ελληνική αεροπορική εταιρεία ellinair , τώρα πετάει την Sigma στα πιο ασφαλή και σημαντικά ταξίδια της ανά τον κόσμο!

Αθήνα 26 Σεπτεμβρίου 2015

Το   Γραφείο Τύπου της  εταιρείας  Sigma  Group  , ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με την κορυφαία  Ελληνική αεροπορική εταιρεία ellinair .

H αεροπορική εταιρεία Ellinair είναι ο ελληνικός αερομεταφορέας που έχει ως βάση τον κρατικό αερολιμένα Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Αποτελεί μέλος του ελληνικού Ομίλου Εταιρειών Mouzenidis Group. Από τις εταιρείες του ομίλου, ηγετική θέση στην ελληνική τουριστική αγορά κατέχει η εταιρεία Mouzenidis Travel.
Το Φεβρουάριο του 2013, βασιζόμενος στην πολυετή εμπειρία της επιτυχημένης συνεργασίας με τις ελληνικές και ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες, ο Όμιλος Εταιρειών Mouzenidis Group επέκτεινε σημαντικά τους τομείς δραστηριότητας του με την δημιουργία της δικής του αεροπορικής εταιρείας Ellinair με σκοπό την αύξηση της τουριστικής δραστηριότητας του Ομίλου.
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρο ιπτάμενο, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό που εξασφαλίζει την μεταφορά των επιβατών με ασφάλεια και άνεση. Οι αεροσυνοδοί της εταιρείας που εξυπηρετούν τους επιβάτες, διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και χειρίζονται άπταιστα την ελληνική, αγγλική και ρωσική γλώσσα που είναι και επίσημες γλώσσες του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO). Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας κατέχει όλα τα διεθνή πιστοποιητικά για την πραγματοποίηση των πτήσεων.

Η ασφάλεια και το υψηλό επίπεδο ποιότητας στην μεταφορά των επιβατών επιβεβαιώνονται με το γεγονός ότι ο στόλος των αεροσκαφών της Ellinair πέρασε απο αυστηρούς έλεγχους λειτουργίας και τεχνικής συντήρησης.
Ο αερομεταφορέας Ellinair ανταποκρίνεται στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Βασιζόμενη στη πλούσια παράδοση του Ομίλου Εταιρειών Mouzenidis Group στην παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών κατά τη διάρκεια της πτήσης, η αεροπορική εταιρεία εφαρμόζει τη πελατοκεντρική προσέγγιση.


Όλη μαζί η διοίκηση, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της εταιρείας, έχουμε την πεποίθηση ότι η περιβαλλοντική πολιτική της εταιρείας εκφράζει την κουλτούρα και τη δέσμευση μας για την τήρηση των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων, την καθιέρωση και επίτευξη μετρήσιμων στόχων για το περιβάλλον, την ευαισθητοποίηση κάθε εμπλεκόμενου μέρους προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς και της διαρκούς προσπάθειας βελτίωσης μας και προαγωγής του επιπέδου της περιβαλλοντικής μας συμπεριφοράς του τμήματος Part 145, μέσω του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης που εφαρμόζουμε σε εναρμόνιση με το πρότυπο ISO 14001. Δείτε το σχετικό έγγραφο.


Site boost

http://el.ellinair.com/ME THN ELLINAIR   ΠΕΤΑΣ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ!
  Ευχαριστούμε από καρδιάς  την εταιρεία ellinair , 
για την θερμή της στήριξη στο έργο της Sigma .

Sigma Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H κορυφαία Ελληνική αεροπορική εταιρεία ellinair , τώρα πετάει την Sigma στα πιο ασφαλή και σημαντικά ταξίδια της ανά τον κόσμο! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION