Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Δημήτρης Παπαδημητρίου - Φωτεινή Δάρρα «…καλοκαίρι ακόμα...» !!! Όταν η Sigma ταξιδεύει στο Μέγαρο Μουσικής , για το μεγάλο καλλιτεχνικό μήνυμα των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών < όχι χειμώνας εντός μας > ! «…καλοκαίρι ακόμα...»Δημήτρης Παπαδημητρίου - Φωτεινή Δάρρα 


«…καλοκαίρι ακόμα...»

Τελευταία πανσέληνος στον Κήπο του Μεγάρου! 

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου

Ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία από την μαγική Δήλο με μία συναυλία που σημείωσε τη μεγαλύτερη προσέλευση κοινού στο συγκεκριμένο χώρο από καταβολής παραστάσεων και συγκίνησε τον κόσμο που την παρακολούθησε!
Η περιοδεία συνεχίστηκε με αντίστοιχα ρεκόρ προσέλευσης στις περισσότερες πόλεις που πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώνεται τώρα στον Κήπο του Μεγάρου.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30, ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα γεμίσει από την αλήθεια και την ποιότητα της μουσικής του Δημήτρη Παπαδημητρίου με τη σφραγίδα της ερμηνείας της φωνής της Φωτεινής Δάρρα. 

Τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους μας μέσα στα χρόνια σηματοδοτούν την όμορφη εποχή της ελληνικής μουσικής, αλλά και την καινούργια εποχή των δυο καλλιτεχνών και θα ακουστούν σε αυτή τη συναυλία που λέει όχι στο χειμώνα εντός μας. "Καλοκαίρι ακόμα" μας λεν οι δύο καλλιτέχνες και μιλούν για το αιώνιο καλοκαίρι του τραγουδιού που πεισματικά αντιστέκεται σε κάθε επίβουλο χειμώνα. 
Δυο καλλιτέχνες που αγαπά πολύ το κοινό, μοιράζονται τη σκηνή με τα τραγούδια τους καθώς και μια επιλογή από λίγα τραγούδια από την παγκόσμια μουσική σκηνή με τη δική τους καλλιτεχνική ματιά.

Είναι μία μοναδική ευκαιρία για όσους δεν μπόρεσαν να τους απολαύσουν στη Δήλο και τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς και μεγάλους συναυλιακούς χώρους, να βρεθούν κοντά τους στην τελευταία καλοκαιρινή συναυλία της Αθήνας στον υπέροχο Κήπο του Μεγάρου! Μία συναυλία σχεδιασμένη για να μείνει αξέχαστη.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Γιώργος Παπαχριστούδης : πλήκτρα
Τεό Λαζάρου: μπάσο-τραγούδι
Γιώργος Καραγιάννης: μπουζούκι 
Γιάννης Καραχάλιος: ντραμς

Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 12,00 €

Η προπώληση γίνεται από τα ταμεία του Μεγάρου, τα καταστήματα Γερμανός και ηλεκτρονικά από το www.megaron.gr

Πληροφορίες για το κοινό: 210 72.82.333

Also visit:
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτρης Παπαδημητρίου - Φωτεινή Δάρρα «…καλοκαίρι ακόμα...» !!! Όταν η Sigma ταξιδεύει στο Μέγαρο Μουσικής , για το μεγάλο καλλιτεχνικό μήνυμα των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών < όχι χειμώνας εντός μας > ! «…καλοκαίρι ακόμα...» Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION