Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

“Ζωή Χωρίς Άγχος” ... Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου , στις 10:30 π.μ... Είσοδος ελεύθερη !!! 14η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας και 1η Ημερίδα Προσωπικής Ανάπτυξης Expansion ...

Δωρεάν ημερίδα Ρεφλεξολογίας & Expansion





14η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας & 1η Ημερίδα Προσωπικής Ανάπτυξης Expansion
 “Ζωή Χωρίς Άγχος”

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, στις 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η 14η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας και η 1η Ημερίδα Προσωπικής Βελτίωσης Expansion, από το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας και την Expansion Method με θέμαΖωή χωρίς Άγχος, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51.
Είσοδος ελεύθερη
Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας είναι εξειδικευμένη σχολή Ρεφλεξολογίας. Οι απόφοιτοι του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, θα μας μιλήσουν για το πώς η Ρεφλεξολογία οδηγεί στην “Ζωή Χωρίς Άγχος”! Από το 2002 και κάθε χρόνο, στην ημερίδα μας, ενημερώνεστε για την ρεφλεξολογία και τα ευεργετικά οφέλη της!
Η Expansion είναι μια επαναστατική μέθοδος ταχείας προσωπικής ανάπτυξης. Οι Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Expansion θα μας μιλήσουν για την βελτίωση της καθημερινότητας με τα εργαλεία τις μεθόδου, θα παρουσιάσουν τα ευρήματα ερευνών και θα παρουσιάσουν αποκαλυπτικές εμπειρίες ανθρώπων που δοκίμασαν την μέθοδο.

Προσφορές
Αποκλειστικά οι παρευρισκόμενοι, θα απολαύσουν δωρεάν: Ρεφλεξολογία και θεραπεία Expansion κατά την διάρκεια της ημερίδας. Για τους παρευρισκόμενους θα υπάρχουν προσφορές από επαγγελματίες ρεφλεξολόγους και Σύμβουλους Expansion για κάθε περιοχή της Αττικής. Ταυτόχρονα θα προσφερθούν ειδικές υπηρεσίες για κάθε επαγγελματία του ολιστικού/εναλλακτικού χώρου και δωρεάν online σεμινάρια για τους παρευρισκόμενους!
Σε ποιους απευθύνεται:
Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους, για σωματική, ψυχική και πνευματική αρμονία και τελικώς την αυτοθεραπεία τους. Και φυσικά, ειδικό ενδιαφέρον θα έχει η ημερίδα για κάθε ολιστικό θεραπευτή!
Ελάτε να περάσουμε ένα μαγικό πρωινό ανακαλύπτοντας την ομορφιά που υπάρχει μέσα μας και να μάθουμε μαζί ότι η Ζωή Είναι Καλύτερη Χωρίς Άγχος!
Κρατώντας θέση μέσα από το Eventbrite μπορείτε να λάβετε το πιστοποιητικό συμμετοχής αλλά και να βοηθήσετε την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης μας:https://2092015.eventbrite.co.uk
Κράτηση θέσης μπορείτε να κάνετε και στο τηλέφωνο: 210-9852813 ή στο mail@kere.gr.
Μπορείτε να δείτε προηγούμενες Ημερίδες μας εδώ: https://www.youtube.com/keregr
Χορηγοί επικοινωνίας: Δροσοσταλίδα , Holistic Life,
Με την υποστήριξη : FREE HAPPY HUMAN, ΡΟΗ, μη κερδοσκοπική Εταιρία.
INFO:
Που: Πολυχώρος του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51.
Πότε: Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015
Ώρα: 10:30
Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ
Επικοινωνία: 2109852813

EventBrite για κράτηση θέσης:https://2092015.eventbrite.co.uk

                  Επιμέλεια  ρεπορτάζ  : Sigma  Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: “Ζωή Χωρίς Άγχος” ... Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου , στις 10:30 π.μ... Είσοδος ελεύθερη !!! 14η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας και 1η Ημερίδα Προσωπικής Ανάπτυξης Expansion ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION