Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η κορυφαία Ελληνίδα σκηνοθέτης - Ρέινα Εσκενάζυ κατευθείαν στα ηνία του " The Santorini project " ... Η χρυσή επιλογή της Sigma για το Παγκόσμιο project της Σαντορίνης ,με την αυθεντική υπογραφή της επιτυχίας !!!

The Santorini project  by  Sigma ...
                                             THE   SANTORINI   PROJECT    

Μ΄ένα μεγάλο project με Ελληνικές ρίζες και αντίχτυπο σ΄ όλη τη Γη , ξεκινάει τη φετινή γόνιμη σεζόν  της,  η Sigma Group .
Μια κινηματογραφική εκπομπή με τίτλο " Action in Greece " , ξεκινάει δυναμικά για να προβάλλει την Ελλάδα Παγκοσμίως  , με εικόνες και ντοκουμέντα μέσα από έναν συγκλονιστικό παλμό τουριστικής  αφήγησης , που έρχεται για να συναρπάσει το Παγκόσμιο κοινό ...
Στο τιμόνι του project , η κορυφαία σκηνοθέτης Ρέινα Εσκενάζυ  ... 




       




Η μόρφωση , το πνευματικό επίπεδο ,η μεγάλη κι ανεξάντλητη φαντασία της και η οργανικότητα  της , κατατάσσουν την  Ρέινα Εσκενάζυ  στην πρώτη γραμμή των  Ελλήνων σκηνοθετών που έχουν αναγνωριστεί στο εξωτερικό . 
Η ίδια  από μόνη της  είναι ένας έντονος πολιτιστικός οργασμός κι αφήνει πάντα  στέρεα θεμέλια στο πέρασμα του .

Επιμέλεια  ρεπορτάζ : Sigma Press Office






  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κορυφαία Ελληνίδα σκηνοθέτης - Ρέινα Εσκενάζυ κατευθείαν στα ηνία του " The Santorini project " ... Η χρυσή επιλογή της Sigma για το Παγκόσμιο project της Σαντορίνης ,με την αυθεντική υπογραφή της επιτυχίας !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION