Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Rea's beauty Tips ... μια εκπομπή ύμνος στην υγεία, την ομορφιά , την ευεξία , τη σωστή διατροφή , την εκγύμναση , την χαλάρωση , την ηρεμία !!!


 Μια αγαπημένη παρουσίαστρια , μοντέλο ,  ηθοποιός , μια πολυτάλαντη και πολύπλευρη καλλιτεχνική προσωπικότητα , η Ρέα Τουτουντζή , έρχεται για να στολίσει το πρόγραμμα του Α΄κύκλου των εκπομπών της  Sigma , που ολοκληρώνεται αυτόν τον Σεπτέμβριο .


Με δυναμισμό και πολλές κι εύστοχες προτάσεις έχει προετοιμαστεί μια εκπομπή, που θα στηρίξει το καταναλωτικό κοινό , φέρνοντας το κοντά σε  σπουδαίους επιχειρηματίες του είδους , δυνατά μυαλά της Ελληνικής ομορφιάς -μόδας και όλων των συναφών .


Η εκπομπή θα προσφέρει στο κοινό την επαφή με καλλιτέχνες -που αγαπάει κι όλα τα μυστικά της ομορφιάς τους , καθώς η Ρέα είναι κοντά σας , για να μοιραστεί μαζί τους , κάθε τους  καθημερινή δράση και φροντίδα της εμφάνισης τους ... 



Η Ρέα με τη δυναμική  της δημοσιογραφική ομάδα , βρίσκει τους καλύτερους και  τα καλύτερα και σας τα προτείνει προσφέροντας πλήθος δώρων αλλά κι έντονη διαδραστικότητα 24 ώρες το 24ωρο , φέρνοντας το κοινό κοντά στις ανάγκες του .


Η εκπομπή Rea's beauty tips αφιερώνεται σε γυναίκες και άνδρες που ξέρουν πόση αξία έχει το αρχαίο απόφθεγμα : " Νούς υγιής εν σώματι υγιές " !!! 



                        Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Rea's beauty Tips ... μια εκπομπή ύμνος στην υγεία, την ομορφιά , την ευεξία , τη σωστή διατροφή , την εκγύμναση , την χαλάρωση , την ηρεμία !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION