Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Loutraki Festival, ένα νέο Φεστιβάλ γεννήθηκε φέτος ... και θα γίνει ένας δυνατός θεσμός για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση !!!


Η  Ελευθερία  Αρβανιτάκη με τον Πελοπίδα Μαυρόπουλο ...

                                              Δελτίο Τύπου

Το LOUTRΑKI FESTIVAL ολοκληρώθηκε
με μια μαγική βραδιά στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ηραίου
με την Ελευθερία Αρβανιτάκη
και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου!

Το Loutraki Festival, ένα νέο Φεστιβάλ που γεννήθηκε φέτος και ίσως το μεγαλύτερο σε διάρκεια στην Ελλάδα, τελείωσε πανηγυρικά με τη μεγάλη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Σε μια μοναδική βραδιά στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ηραίου Βουλιαγμένης στις 29 Αυγούστου, στη μεγαλύτερη Πανσέληνο του καλοκαιριού, η Ελευθερία Αρβανιτάκη συμπράττοντας με την Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου, τους Four Below Blue και τον Γιώργο Περρή έκλεισαν με τον ιδανικότερο τρόπο το 1o Loutraki Festival! Την παρουσίαση έκανε ο Αλέξης Κωστάλας, φωνή συνυφασμένη πλέον με τη βραδιά πανσελήνου αλλά και συνεργάτης της διοργάνωσης!
Ο Πελοπίδας  Μαυρόπουλος  επί  τω έργω ...
Η Φιλαρμονική Λουτρακίου με πολυπληθή σύνθεση, μια ομάδα ανερχόμενων μουσικών διαφόρων ηλικιών με τη συμμετοχή και καταξιωμένων σολιστών που βρίσκονται σε μόνιμη συνεργασία με το σώμα ως καθηγητές της, συνεργάστηκαν άψογα επί μήνες, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Πελοπίδα Μαυρόπουλου. Η Ορχήστρα πλαισιωμένη από τους Four Βelow Blue, οδήγησε σε εξαιρετικά αποτελέσματα το μουσικό μέρος της βραδιάς και συνόδευσε σε μια μαγική διαδρομή κάτω από το φεγγάρι την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Μια καλλιτέχνιδα που, τόσο ως άνθρωπος όσο και με την παρουσία της επί σκηνής, επιβεβαίωσε όσους την θεωρούν μια από τις πλέον κορυφαίες ελληνίδες ερμηνεύτριες!
Την ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευγένεια και την αγάπη που έδειξε στην Ορχήστρα και στον μαέστρο της, αλλά και για την άψογη συνεργασία και εμφάνισή της στη μεγαλύτερη συναυλία του Φεστιβάλ! Ευχαριστούμε επίσης τον Γιώργο Περρή για τις υπέροχες ερμηνείες του!
Το συναυλιακό μέρος της βραδιάς, διαδέχθηκαν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, μια ευχάριστη έκπληξη που επιφύλαξε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σακελλαρίου στους παρευρισκόμενους! 
Δυστυχώς, προβλήματα δημιουργήθηκαν στην υποδοχή και στους δρόμους περιμετρικά της Λίμνης Βουλιαγμένης από τους χιλιάδες που συνέρευσαν να απολαύσουν τη βραδιά. 

Ο Δήμαρχος  Λουτρακίου κύριος Γκιώνης απαριθμεί τα οφέλη του Loutraki  Festival ...
Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και καθώς επιλέχθηκε ως κοινωνική πολιτική των διοργανωτών το χαμηλό εισιτήριο στον αρχαιολογικό χώρο, η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγαλύτερη των προσδοκιών μας. Τα τελευταία εισιτήρια εξαντλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου. Εκτιμώντας το μέγεθος της κατάστασης αποφασίσαμε να μην διαθέσουμε όσα απέμειναν και παρόλο που εκδώσαμε εγκαίρως σχετική ανακοίνωση στο διαδίκτυο, πολύς κόσμος δεν κατάφερε να ενημερωθεί, ενώ αρκετοί ρίσκαραν να έρθουν με την προσδοκία να εξυπηρετηθούν. Λόγω του περιορισμένου όμως χώρου και για την ασφάλεια του κοινού δεν ήταν δυνατόν να επιτρέψουμε σε επιπλέον κόσμο να εισέλθει στο χώρο του Ηραίου.
Πραγματικά λυπούμαστε και ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία όσων δεν κατάφεραν να απολαύσουν την παράσταση. Μακάρι να είχαμε τη χωρητικότητα που άρμοζε στη συναυλία και στο όνομα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.
Δεσμευόμαστε όμως να την έχουμε κοντά μας σύντομα, ώστε να την απολαύσει όλο το κοινό που της αξίζει!

Πλήθος  κόσμου απόλαυσε τα θεαμάτα του Loutraki Festival ...
Οφείλουμε όμως και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε, αλλά και στους συνεργάτες, τους εθελοντές, τους υπαλλήλους και τους φίλους του Φεστιβάλ που βοήθησαν αποτελεσματικά, έβαλαν τον καλύτερο εαυτό τους και με περισσή ευγένεια, στις δύσκολες συνθήκες οργάνωσης που επιβάλλει ο χώρος και που δημιούργησε η πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, εργάστηκαν για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της συναυλίας.


Το Loutraki Festival είναι γεγονός και συνεχίζει την πορεία του με πολύ μεγαλύτερη ευθύνη μετά τη φετινή του επιτυχία!

Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε για τη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί με σκοπό τον Απολογισμό του Loutraki Festival αλλά και ενημέρωσης για τα μελλοντικά σχέδια των διοργανωτών.


Για περισσότερες πληροφορίες:

                                       
              Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Loutraki Festival, ένα νέο Φεστιβάλ γεννήθηκε φέτος ... και θα γίνει ένας δυνατός θεσμός για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION