Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Τα νέα της Sigma Media για όλους εσάς ... με λεπτομέρειες που θα μας φέρουν πιο κοντά !!! 8.000.000 άνθρωποι παρακολουθούν Sigma .... Υπάρχει λόγος !!! Κι ο λόγος " είστε εσείς " !Η  Sigma  Group είναι ένας Όμιλλος  Επιχειρήσεων με πολλές δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό . 

Η έντονη δραστηριοποίηση γύρω απ΄τον χώρο των media , δημιούργησε την θυγατρική   Sigma Media Group , που καλύπτει κάθε είδους παραγωγή εκπομπών , ταινιών , σήριαλ , θεατρικών παραγωγών και συναφή, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό .
      Το αμέσως επόμενο βήμα της δημιουργικότητας της Sigma , 
είναι  η  Sigma Online television

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Sigma Group , είναι το πρώτο Ελληνικό πρότυπο 
Web κανάλι , που εκπέμπει μέσα απ΄τους server της Google - σε μια δυνατή συνεργασία , που έχει κάνει η Sigma ,  με την μεγαλύτερη υπερδύναμη του διαδικτύου - ανά τον κόσμο , την  Google . ! 
Οι εκπομπές του καναλιού προβάλλονται κάθε Σαββατοκύριακο . 


Το σήμα κατατεθέν των εκπομπών της  Sigma Online Television είναι η λέξη Action , που σημαίνει δράση ... Μια  δράση παραγωγής εύστοχων και ξεχωριστών εκπομπών , που η Sigma επιδιώκει να στηρίξουν το Ελληνικό κοινό αλλά και να μεταδώσουν σωστή κι έγκυρη  ενημέρωση τόσο στην Ελλάδα όσο και  στο εξωτερικό για το κομμάτι των Τεχνών , της Ψυχαγωγίας και του πολιτισμού .

Οι εκπομπές της Sigma Online Television είναι οι εξής :

Action : Ψυχαγωγικό και πολιτιστικό magazino , που προάγει την διασκέδαση , την ψυχαγωγία , τη μουσική και γενικά όλες τις Τέχνες αλλά και τη Γαστρονομία  .

Action Power : Είναι οι εκπομπές που αφορούν στην Παγκόσμια προβολή σημαντικών έως συγκλονιστικών  βίντεο , που προβάλλονται και πρέπει να δει το κοινό . 

Action Special Edition : Πρόκειται για μια πολυδύναμη εκπομπή , η οποία απαρτίζεται από πολλούς αξιόλογους  παρουσιαστές  και δημοσιογράφους . Διακεκριμένοι καλλιτέχνες  κι έξυπνες εκπομπές, που αναζητούν το καλύτερο για το Παγκόσμιο κοινό της Sigma .

Τις εκπομπές της  Sigma  Online  Television , επιμελούνται οι δημοσιογράφοι της Sigma, που άγρυπνα στέκονται στο πλευρό του κοινού , για να προσφέρουν την ύψιστη ποιότητα  και παροχή  γνώσεων  επιχειρηματικής  και  πολιτιστικής  ενημέρωσης .

Το κανάλι  της  Sigma , κρατάει την πρωτιά απ΄το πρώτο χρονικό διάστημα της υλοποίσης του, στο παγκόσμιο δίκτυο προβολής  της Google . Το κανάλι εκπέμπει αυτή τη στιγμή , σ΄έναν Α΄κύκλο εκπομπών απ΄τις 3 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 . 

Η Sigma Online television εκπέμπει ταυτόχρονα μέσα απ΄τους server του Worldtv.com ,
 που αποτελεί την μεγαλύτερη παγκόσμια πλατφόρμα μέτρησης  διαδικτυακής τηλεθέασης και κατέχει την πρώτη θέση ακατάπαυστα  απ΄τις 26 Μαρτίου 2015 . 

Ο Β' κύκλος της Sigma Online Television θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου του 2016 .
Το  Action και  στις  τρείς του  εναλλακτικές προβολές ,   θα κάνει πάλι την θεαματική του "επάνοδο" σ΄ένα καινούργιο κι απολαυστικό Σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμα της  Sigma .

Για  την επικοινωνία σας με το πρόγραμμα της  Sigma Online Television , μπορείτε να μας στέλνετε τα  e-mail σας στο sigmagreece.studio@outlook.com.gr 

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα νέα της Sigma Media για όλους εσάς ... με λεπτομέρειες που θα μας φέρουν πιο κοντά !!! 8.000.000 άνθρωποι παρακολουθούν Sigma .... Υπάρχει λόγος !!! Κι ο λόγος " είστε εσείς " ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION