Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Τα νέα της Sigma Media για όλους εσάς ... με λεπτομέρειες που θα μας φέρουν πιο κοντά !!! 8.000.000 άνθρωποι παρακολουθούν Sigma .... Υπάρχει λόγος !!! Κι ο λόγος " είστε εσείς " !



Η  Sigma  Group είναι ένας Όμιλλος  Επιχειρήσεων με πολλές δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό . 

Η έντονη δραστηριοποίηση γύρω απ΄τον χώρο των media , δημιούργησε την θυγατρική   Sigma Media Group , που καλύπτει κάθε είδους παραγωγή εκπομπών , ταινιών , σήριαλ , θεατρικών παραγωγών και συναφή, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό .




      Το αμέσως επόμενο βήμα της δημιουργικότητας της Sigma , 
είναι  η  Sigma Online television

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Sigma Group , είναι το πρώτο Ελληνικό πρότυπο 
Web κανάλι , που εκπέμπει μέσα απ΄τους server της Google - σε μια δυνατή συνεργασία , που έχει κάνει η Sigma ,  με την μεγαλύτερη υπερδύναμη του διαδικτύου - ανά τον κόσμο , την  Google . ! 
Οι εκπομπές του καναλιού προβάλλονται κάθε Σαββατοκύριακο . 


Το σήμα κατατεθέν των εκπομπών της  Sigma Online Television είναι η λέξη Action , που σημαίνει δράση ... Μια  δράση παραγωγής εύστοχων και ξεχωριστών εκπομπών , που η Sigma επιδιώκει να στηρίξουν το Ελληνικό κοινό αλλά και να μεταδώσουν σωστή κι έγκυρη  ενημέρωση τόσο στην Ελλάδα όσο και  στο εξωτερικό για το κομμάτι των Τεχνών , της Ψυχαγωγίας και του πολιτισμού .

Οι εκπομπές της Sigma Online Television είναι οι εξής :

Action : Ψυχαγωγικό και πολιτιστικό magazino , που προάγει την διασκέδαση , την ψυχαγωγία , τη μουσική και γενικά όλες τις Τέχνες αλλά και τη Γαστρονομία  .

Action Power : Είναι οι εκπομπές που αφορούν στην Παγκόσμια προβολή σημαντικών έως συγκλονιστικών  βίντεο , που προβάλλονται και πρέπει να δει το κοινό . 

Action Special Edition : Πρόκειται για μια πολυδύναμη εκπομπή , η οποία απαρτίζεται από πολλούς αξιόλογους  παρουσιαστές  και δημοσιογράφους . Διακεκριμένοι καλλιτέχνες  κι έξυπνες εκπομπές, που αναζητούν το καλύτερο για το Παγκόσμιο κοινό της Sigma .

Τις εκπομπές της  Sigma  Online  Television , επιμελούνται οι δημοσιογράφοι της Sigma, που άγρυπνα στέκονται στο πλευρό του κοινού , για να προσφέρουν την ύψιστη ποιότητα  και παροχή  γνώσεων  επιχειρηματικής  και  πολιτιστικής  ενημέρωσης .

Το κανάλι  της  Sigma , κρατάει την πρωτιά απ΄το πρώτο χρονικό διάστημα της υλοποίσης του, στο παγκόσμιο δίκτυο προβολής  της Google . Το κανάλι εκπέμπει αυτή τη στιγμή , σ΄έναν Α΄κύκλο εκπομπών απ΄τις 3 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 . 

Η Sigma Online television εκπέμπει ταυτόχρονα μέσα απ΄τους server του Worldtv.com ,
 που αποτελεί την μεγαλύτερη παγκόσμια πλατφόρμα μέτρησης  διαδικτυακής τηλεθέασης και κατέχει την πρώτη θέση ακατάπαυστα  απ΄τις 26 Μαρτίου 2015 . 

Ο Β' κύκλος της Sigma Online Television θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου του 2016 .
Το  Action και  στις  τρείς του  εναλλακτικές προβολές ,   θα κάνει πάλι την θεαματική του "επάνοδο" σ΄ένα καινούργιο κι απολαυστικό Σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμα της  Sigma .

Για  την επικοινωνία σας με το πρόγραμμα της  Sigma Online Television , μπορείτε να μας στέλνετε τα  e-mail σας στο sigmagreece.studio@outlook.com.gr 

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα νέα της Sigma Media για όλους εσάς ... με λεπτομέρειες που θα μας φέρουν πιο κοντά !!! 8.000.000 άνθρωποι παρακολουθούν Sigma .... Υπάρχει λόγος !!! Κι ο λόγος " είστε εσείς " ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION