Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Μάγεψε το κοινό η Ελένη Πέτα στους Αγίους Θεοδώρους Koρινθίας μέσα από ένα Loutraki Festival που το φετινό καλοκαίρι έχει στην κυριολεξία στολίσει με ποιοτική ψυχαγωγία όλο τον κόσμο !


Loutraki Festival
20 Iουνίου - 29 Αυγούστου  2015

                            
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των βραδιών πανσελήνου που ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος το Φεστιβάλ Λουτρακίου και με σκοπό τη θεσμοθέτηση τους.

Η Ελένη Πέτα συνοδευόμενη από το σύνολο  "  i modify  "  χάρισε μοναδικές στιγμές στο κοινό που συνέρρευσε στο θέατρο " Νότη Περγιάλη ".

Κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι της πανσελήνου ερμήνευσε δικά της αγαπημένα τραγούδια, τραγούδια Ελλήνων συνθετών, αλλά και έργα από το παγκόσμιο ρεπερτόριο, σε διάφορες γλώσσες, τις οποίες ερμηνεύει εξαιρετικά.  

Το κοινό ενθουσιώδες καταχειροκρότησε την ερμηνεύτρια, η οποία έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, υποσχόμενη να επιστρέψει στο Δήμο μας στο μέλλον και με άλλες συνεργασίες και μουσικές προτάσεις.


Στην αποφώνηση της βραδιάς, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σακελαρίου ευχαρίστησε την Ελένη Πέτα για τις μοναδικές στιγμές που χάρισε στο κοινό και ανανέωσε το ραντεβού του Φεστιβάλ με τους Αγίους Θεοδώρους για τις 8 Αυγούστου με το 1ο Φεστιβάλ Ροκ Μουσικής.



Επιμέλεια  ρεπορτάζ  : Sigma  Press  Office 




  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μάγεψε το κοινό η Ελένη Πέτα στους Αγίους Θεοδώρους Koρινθίας μέσα από ένα Loutraki Festival που το φετινό καλοκαίρι έχει στην κυριολεξία στολίσει με ποιοτική ψυχαγωγία όλο τον κόσμο ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION