Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ελπιδοφόρα μηνύματα απ΄το Υπουργείο Υγείας για τη στελέχωση του Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος της Φλόγας !!!

   
                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τη στελέχωση του Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος, θέλουμε να σημειώσουμε ως θετική εξέλιξη την υπόσχεση του Υπουργείου, σύμφωνα με την οποία θα παραταθεί η σύμβαση του Επικουρικού ιατρού του ΚΕΕΛΠΝΟ που λήγει στις 2/10/2015.

Επίσης, θετική θεωρούμε και την υπόσχεση του Υπουργείου Υγείας ότι θα γίνει άμεση πρόσληψη και τρίτου επικουρικού ιατρού, εξειδικευμένου στην παιδιατρική ακτινοθεραπεία, με σύμβαση διάρκειας 2 ετών.

Η πρόσληψη μόνιμης ιατρού στο Τμήμα που αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας είναι θετική και θα αποδώσει μακροπρόθεσμα. Επί του παρόντος θα πρέπει να λάβει την απαραίτητη εξειδίκευση.
Είναι θετικό και εφόσον βέβαια τα παραπάνω υλοποιηθούν, ότι το τμήμα επί του παρόντος θα συνεχίσει να λειτουργεί με ασφάλεια, με οριακό αριθμό ιατρών. Η Φλόγα θα συνεχίσει τη χρηματοδότηση του ενός ακτινοφυσικού που απασχολείται σαν "Πανεπιστημιακός Υπότροφος" στο τμήμα.

Το θέμα όμως δε λήγει εδώ.  Θα πρέπει χωρίς καθυστέρηση το Υπουργείο Υγείας να προχωρήσει στη δέσμευση του ότι θα προκηρύξει άμεσα θέση Επιμελητή Α (ΕΣΥ). Η προκήρυξη θα πρέπει να συμπληρωθεί με την προκήρυξη ενός "Επιμελητή Β"  και ενός  Ακτινοφυσικού, με εμπειρία στην Παιδιατρική Ακτινοθεραπευτική.
Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις κινήσεις του Υπουργείου Υγείας.

Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε κάθε θετική απόφαση του Υπουργού Υγείας, που στόχο έχει τη θεραπεία των παιδιών μας, με οποιοδήποτε τρόπο μας ζητηθεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΛΟΓΑΣ

Μαρία Τρυφωνίδη
Πρόεδρος Φλόγας
Κιν: 6974-892588


Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια
Αιγίου 6-8, Γουδί
Τηλ: 2107485000  Φαξ: 2107772421


                        Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 


     
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελπιδοφόρα μηνύματα απ΄το Υπουργείο Υγείας για τη στελέχωση του Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος της Φλόγας !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION