Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Στο μαγευτικό Poseidon Resort εξελίχθηκε στις 10 Ιουλίου μια μεγάλη εκδήλωση του Loutraki Festival ... Όπως πάντα - η Sigma ήταν εκεί και σας μεταδίδει ...

            
Δελτίο Τύπου
Loutraki Festival
20 Iουνίου - 29 Αυγούστου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συναυλία της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων – ΑΣΟΝ την Παρασκευή 10 Ιουλίου στο αμφιθέατρο του Ποσειδώνα!


Μια εξαιρετική συναυλία είχε την ευκαιρία να απολαύσει το φιλοθεάμον κοινό της περιοχής από την Αθηναϊκή Ορχήστρα Νέων υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου της κ. Παύλου Σεργίου στο αμφιθέατρο του Hotel Poseidon Resort.  
Η ορχήστρα απέδωσε εξαιρετικά έργα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας από το κλασσικό ρεπερτόριο, αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Οι σολίστες, Κατερίνα Λιάτα και  Σταύρος Δρίτσας, άφησαν αμφότεροι εξαιρετικές εντυπώσεις, ερμηνεύοντας με περισσή εκφραστικότητα και δεξιοτεχνία το περίφημο κονσέρτο για δύο πιάνα και Ορχήστρα του Francis Poulenc.

Εύσημα από τον μαέστρο της ΑΣΟΝ κ. Παύλο Σεργίου προς το Loutraki Festival!

 Ο μαέστρος της Ορχήστρας στην σύντομη και περιεκτική ομιλία του στο τέλος της βραδιάς αναφέρθηκε στην τολμηρή όπως τη χαρακτήρισε απόφαση των διοργανωτών να πραγματοποιήσουν τη συναυλία κόντρα στις αντιξοότητες και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σακελαρίου δίνοντας νωρίτερα το στίγμα της διοργάνωσης,  αναφέρθηκε και αυτός στις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αναστάσιος Σακελαρίου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Πετρίτσης και Θανάσης Γκίκας, εκπρόσωποι της μητρόπολης Κορίνθου αλλά και άνθρωποι της τέχνης από την ευρύτερη Κορινθία. 



Οι διοργανωτές με αφορμή τη συναυλία, ευχαριστούν θερμά για τη φιλοξενία και τις παροχές του, το Hotel Poseidon Resort.






Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office 









  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο μαγευτικό Poseidon Resort εξελίχθηκε στις 10 Ιουλίου μια μεγάλη εκδήλωση του Loutraki Festival ... Όπως πάντα - η Sigma ήταν εκεί και σας μεταδίδει ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION