Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Αφιερωμένο για την γυναίκα ... Σημαντική πινελλιά ομορφιάς για όλες σας ... Μια οικονομική και απαραίτητη επιλογή για την εμφάνιση σας !

                         Καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν απ΄ το γυναικείο   νεσεσέρ !
====================================================


        Η ομορφιά δεν χρειάζεται να κοστίζει πολλά. Απ΄ το να αγοράσουμε όλα τα χρώματα των κραγιόν και όλες τις παλλέτες σκιών, σοφότερο θα ήταν να επενδύσουμε μερικά χρήματα σε κάποια βασικά προιόντα περιποίησης του προσώπου. Άλλωστε το υγιές δέρμα είναι ένα όμορφο δέρμα.


 Ενυδατική  κρέμα  προσώπου

Αποκαθιστά τη φυσική ενυδάτωση του δέρματος.Ο μύθος ότι δεν την χρειάζονται τα λιπαρά δέρματα είναι ψευδής.Το δέρμα έχει ανάγκη την ενυδάτωση με τα πολύτιμα συστατικά που περιέχει και το σμήγμα ποτέ δεν μπορεί να την αντικαταστήσει.
Είναι απαραίτητη μετά απ΄ τον καθαρισμό,πριν το μακιγιάζ και μετά το ντεμακιγιάζ.
Αλλά και γενικότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας η ενυδατική κρέμα αναζωογονεί το κουρασμένο και άτονο δέρμα.


Αντιηλιακή κρέμα προσώπου

  Είναι η καλύτερη άμυνα με την οποία μπορείτε να προστατέψετε το δέρμα σας  απ' την απειλή του χρόνου:τις ρυτίδες.Η ακτινοβολία του ήλιου ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό γι΄ αυτές και η αντηλιακή είναι απαραίτητη καθ'όλη την διάρκεια του χρόνου. Φυσικά συμπεριλαμβανομένου και του χειμώνα,το γεγονός ότι υπάρχει συννεφιά δεν σημαίνει τίποτα διότι η υπεριώδης ακτινοβολία συνεχίζει να υπάρχει!
Την αντηλιακή την απλώνουμε μετά την ενυδατική και πριν-αν θέλουμε-το μέικ απ.Υπάρχουν και πολλά φαρμακευτικά μέικ απ , που περιλαμβάνουν και αντηλιακή προστασία.Προτιμήστε δείκτη προστασίας το λιγότερο 30.


Κρέμα ματιών

Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν πως όσο το δυνατόν νωρίτερα φροντίσετε το δέρμα και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σας,τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε σε βάθος χρόνου.Η ηλικία που μπορεί μια κοπέλα να την χρησιμοποιήσει είναι ακόμα και τα 16 χρόνια. Δεν χρειάζεται μια πανάκριβη και φοβερά εξειδικευμένη κρέμα ματιών.Αρκεί μια που ενυδατώνει σωστά το δέρμα γύρω απ' τα μάτια και καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο.

Κρέμα ημέρας

Υπάρχουν χιλιάδες για όλους τους σκοπούς και για όλες τις ηλικίες.Μια απλή κρέμα ημέρας με βιταμίνες κι ενυδατικά στοιχεία αρκεί και δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα.Δεν είναι τόσο απαραίτητη αλλά προσφέρει μεγάλη βοήθεια στο να φαίνεται και να είναι το δέρμα φρέσκο και υγιές.



    Η σωστή πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.Αν βεβαίως ξεφεύγουμε απ' αυτά τα όρια και μας προβληματίζουν ακμή,πανάδες ή άλλα τέτοιου είδους θέματα το καλύτερο είναι να επισκεφτούμε ένα δερματολόγο.

  Το καθαρό και υγιές πρόσωπο είναι το άλφα και το ωμέγα για την εμφάνιση μιας γυναίκας.Αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της και το μακιγιάζ της και την κάνει να λάμψει κι όχι να κρύψει προβλήματα επιδερμίδας με άτονο τρόπο.

                                                                            
                               Ρεπορτάζ  :  Κισελιόβα Αναστασία

  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αφιερωμένο για την γυναίκα ... Σημαντική πινελλιά ομορφιάς για όλες σας ... Μια οικονομική και απαραίτητη επιλογή για την εμφάνιση σας ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION