Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Τα βήματα μας σήμερα , μας οδηγούν σε μια εξαιρετική ψυχαγωγική έξοδο , η οποία έχει ελεύθερη είσοδο και μας την εξασφαλίζει το Loutraki Festival !!!

 

Loutraki Festival
20 Iουνίου - 29 Αυγούστου  2015

                           

Σήμερα η Συναυλία της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων!


Σήμερα, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9μ.μ., το Loutraki Festival φιλοξενεί την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων – ΑΣΟΝ σε μια σημαντική συναυλία στο αμφιθέατρο του                                                                                                  Ποσειδώνα.



Με την Ορχήστρα συμπράττουν δύο ανερχόμενοι πιανίστες από την περιοχή, η Κατερίνα Λιάτα και ο Σταύρος Δρίτσας. Οι νεαροί σολίστες θα ερμηνεύσουν το περίφημο κονσέρτο για δύο πιάνα και Ορχήστρα του Francis Poulenc, ένα έργο με γαλλική φινέτσα και στοιχεία από την κλασσική και τζαζ μουσική.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τη Συμφωνική Εισαγωγή Kοριολανός και την 8η Συμφωνία του Antoni Dvorzak.

Η είσοδος είναι Ελεύθερη.

Για όσους ενδιαφέρονται να μετακινηθούν  δωρεάν προς το αμφιθέατρο του Ποσειδώνα, θα αναχωρήσει πούλμαν από την κεντρική Πλατεία της 25ης Μαρτίου στις 8.30 μ.μ. 


                     Οι φωτογραφίες  είναι  απ΄τις πρόβες  για  την  σημερινή  εκδήλωση .

                Επιμέλεια  ρεπορτάζ  : Sigma Press Office 



  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα βήματα μας σήμερα , μας οδηγούν σε μια εξαιρετική ψυχαγωγική έξοδο , η οποία έχει ελεύθερη είσοδο και μας την εξασφαλίζει το Loutraki Festival !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION