Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Το κοινό απολαμβάνει μοναδικές στιγμές στο Loutraki Festival ... Κι η Sigma καταγράφει και σας αποκαλύπτει !!!

Salvador ... ο ταλαντούχος  καλλιτέχνης επί τω έργω !!!

Loutraki Festival
20 Iουνίου - 29 Αυγούστου  2015

 Assoi tou Salvador ... ενθουσίασαν το κοινό ! 

Με πολύ κέφι και χορό οι Assoi tou Salvador στο Φλαbaraki!!!

Τους ξέφρενους Assous tou Salvador, μια μπάντα με ιδιαίτερο στιλ και ρεπερτόριο φιλοξένησε το Φλαbaraki σε συνεργασία με το Lοutraki Festival, στην παραλία Φλάμπουρο το Σάββατο 18 Ιουλίου!
Ρεμπέτικα, jazz, σύγχρονες επιτυχίες αλλά & ισπανικά τραγούδια εναλλάσσονταν με κομμάτια σε ρυθμό Swing, Rumba, Reggae, Ska, Funk και Mambo ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους που συμμετείχαν ενεργά με πολύ κέφι και χορό.


To Loutraki Festival ανανεώνει το ραντεβού του για την ερχόμενη Παρασκευή με το Beach Party και τους μοναδικούς The Burger Project στη Λίμνη Βουλιαγμένης και τη μεγάλη συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου το Σάββατο 25 Ιουλίου!






 H Sigma  ήταν εκεί κι έχει να δώσει τα εύσημα τόσο στην καταπληκτική μουσική βραδιά , όσο και στο  υπέροχο flabaraki , που αποτελεί μια όαση χαλάρωσης , ψυχαγωγίας και καλού φαγητού !
Λίγο έξω απ΄το Λουτράκι , στην παραλία Φλάμπουρο , το flabaraki είναι ο πλέον ιδανικός τόπος για να περάσετε την ημέρα σας , να κάνετε ένα απολαυστικό μπάνιο και να απολαύσετε μοναδικά κοκτέηλ και φαγητό ... Όσον αφορά τις τιμές ; Είναι μια μικρή έκπληξη ,μιας και πραγματικά είναι απόλυτα συνυφασμένες με το δύσκολο κλίμα της εποχής !!! Σπεύσατε στο flabaraki ... Αξίζει !!!

                              Επιμέλεια ρεπορτάζ  :   Sigma Press Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το κοινό απολαμβάνει μοναδικές στιγμές στο Loutraki Festival ... Κι η Sigma καταγράφει και σας αποκαλύπτει !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION