Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο ταλαντούχος Βαγγέλης Δουκουτσέλης , προκρίνεται και προχωράει δυναμικά στο 2ο Athstage Festival Δημιουργών του Θεάτρου Αθηναϊκή Σκηνή ...


Με  μεγάλη  επιτυχία συνεχίζεται το 2ο Athstage Festival Δημιουργών του Θεάτρου Αθηναϊκή Σκηνή !!! 

Μετά την επιτυχή διεξαγωγή του 1ου  ATHSTAGE FESTIVAL πέρυσι, οι συντελεστές συνεχίζουν το θεσμό. Η περσινή νικήτρια παράσταση ΄΄Ισμήνη και Καλυψώ΄΄ της Έφης Μεράβογλου παρουσιάστηκε με επιτυχία τη χειμερινή περίοδο 2014-2015 στο Θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Το φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και η νικήτρια παράσταση θα έχει στη διάθεσή της το Θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τη χειμερινή περίοδο 2015-2016 εντελώς Δωρεάν.

Η επιλογή της νικήτριας παράστασης θα γίνει με ψηφοφορία από το κοινό καθώς και από επιτροπή καλλιτεχνών.Ο υπεύθυνος είναι ο κύριος Μιχάλης  Καλαμπόκης που είναι ο υποδιευθυντής  της  Αθηναικής Σκηνής ! 

Ο ταλαντούχος δημιουργός της παράστασης  , Βαγγέλης Δουκουτσέλης !

Μια παράσταση , που πραγματικά ξεχωρίσαμε,είναι η παράσταση Faux Dario , που συνεχίζει  επιτυχημένα την πορεία της στο 2ο Αthstage festival 2015 στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη παράσταση , εύστοχη και δημιουργική ! Δείτε την σελίδα της παράστασης στο facebook στον παρακάτω σύνδεσμο .

https://www.facebook.com/events/431992936983307/?ref=1&feed_story_type=22&action_history=%5B%7B%22surface%22%3A%22permalink%22%2C%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22extra_data%22%3A%5B%5D%7D%5D


Την Τετάρτη 22 Ιουλίου , στις 21.00  το βράδυ σπεύδουμε όλοι στην οδό Τζιραίων & Αθ. Διάκου στην  Ακρόπολη και  παρακολουθούμε αυτήν την εξαιρετική παράσταση, αναμένοντας  την επίσημη της παρουσίαση τον φετινό χειμώνα στην Αθηναική σκηνή , γιατί το αξίζει !!! 

Μπράβο κύριε Δουκουτσέλη ... Πάντα τα έργα σας διακρίνονται από τον ρυθμό της εποχής και το εύρος της φαντασίας ,που χρειάζεται μια επιτυχημένη παράσταση !!! 

                               
                      Επιμέλεια ρεπορτάζ  : Sigma Press Office 


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ταλαντούχος Βαγγέλης Δουκουτσέλης , προκρίνεται και προχωράει δυναμικά στο 2ο Athstage Festival Δημιουργών του Θεάτρου Αθηναϊκή Σκηνή ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION