Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

H ραδιοφωνική εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ κι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Σταμάτη Din Dan Done έχουν πολλά να πούνε στις 20 Ιουλίου !!! Η Sigma θα είναι εκεί !!! Σας περιμένουμε ...

                     
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ με το ραδιοφωνικό δίδυμο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ και ΣΤΑΜΑΤΗΣ DIN DANE DONE
Web Radio Strofi
 τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015, στις 7μμ
κλικ στο: www.kethea-strofi.gr/webradio.php


Το ραδιοφωνικό δίδυμο Δημήτρης Ουγγαρέζος και Σταμάτης DIN DAN DONE του σταθμού ΡΥΘΜΟΣ 949FM θα είναι οι επόμενοι προσκεκλημένοι των παιδιών της ομάδας ραδιοφώνου του web radio Strofi. Ένα αχτύπητο δίδυμο που με το πηγαίο χιούμορ, τις ατάκες και το επικοινωνιακό μοναδικό τους ταλέντο δίνουν καθημερινά το ρυθμό από τη συχνότητα των 94,9 στα fm.
Η αφορμή για τη σύνδεση μαζί τους είναι η συναυλία “ALL STAR CONCERT BY ΚΡΙ ΚΡΙπου διοργανώνει ο ραδιοσταθμός ΡΥΜΘΜΟΣ 949FM στις 22 Ιουλίου 2015 στο South Coast (Α΄ πλαζ ) Βούλας για την ενίσχυση του έργου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο θεραπευτικό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ. Η είδηση ενός αυτοδιαχειριζόμενου ραδιοφώνου από ομάδα εφήβων στο πλαίσιο απεξάρτησης από ουσίες ιντριγκάρισε τους δυο παραγωγούς να συμπλεύσουν σε μια κοινή εκπομπή, όπου η χαρούμενη διάθεση και η θετική ενέργεια αποτελεί  κοινή συνιστώσα.

Σήμερα, που η κοινωνία μας κάνει «ΣΤΡΟΦΗ» , οι θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ που από τη γέννησή τους έως σήμερα εγκολπώνουν την αλληλοβοήθεια στη διαδικασία της απεξάρτησης, είναι επιτακτικότερο από ποτέ να συνδέονται ραδιόφωνα μεταξύ τους αναδεικνύοντας τις πρωτοβουλίες που ενισχύουν την αλληλεγγύη και το κοινωνικό έργο.
 «Άκουσε την αλλιώς… Στο ρυθμό της καρδιάς των νέων»,  τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 7μμ, Web Radio Strofi  
http://www.kethea-strofi.gr/webradio.php

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: 
www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi

                            Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Sigma Press  Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H ραδιοφωνική εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ κι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Σταμάτη Din Dan Done έχουν πολλά να πούνε στις 20 Ιουλίου !!! Η Sigma θα είναι εκεί !!! Σας περιμένουμε ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION