Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Αποκλειστική συνέντευξη με τη γνωστή επιχειρηματία , Χρύσα Τσιρονάρη !!! Στο Cafe me , γιορτάζει απόψε το απόγευμα η Sigma , παρέα μ΄έναν απ΄τους κορυφαίους καφέδες στην Ελλάδα , σε μια επιχείρηση με την προσωπικότητα της δημιουργού της !!!



 Ένα  καινούργιο στέκι , δημιουργήθηκε  με  πολύ γούστο, μεράκι και απέραντη θετική ενέργεια στο Παλαιό Φάληρο !!! 
Το  Cafe Me , είναι  η νέα  πρόταση της πόλης  για μια απολαυστική  περιπέτεια γνωριμίας με την καλύτερη γεύση καφέ ! 


Η Sigma με χαρά σήμερα φιλοξενεί την επιχειρηματία του Cafe Me ... την αρωγό αυτής της " διαφορετικής ιδέας " , την κυρία Χρύσα Τσιρονάρη ... 
Η δημοσιογραφική ομάδα της Sigma , την προσκάλεσε - μέσα στο δύσκολο πρόγραμμα της - να μας δώσει μερικές πληροφορίες για την νέα της αυτή δραστηριότητα και να μας ξεναγήσει στο μαγικό κόσμο του Cafe Me !!!
Μάθετε , λοιπόν , όλες τις λεπτομέρειες ...



Sigma  Press Office :  Κυρία Τσιρονάρη , εκπληκτικό περιβάλλον , καταπληκτικός  καφές , ειλικρινά δεν θέλουμε να  φύγουμε από την επιχείρηση σας ... Μπράβο για το τόλμημα και σας ευχαριστούμε για την  αποκλειστικότητα  παρουσίασης  που δίνετε στην Sigma !!! 


Η  γνωστή  επιτυχημένη επιχειρηματίας ... Χρύσα Τσιρονάρη ! Ομορφιά και μυαλό , ένας σπάνιος συνδυασμός , ενός σπάνιου ανθρώπου ...

ΧΡΥΣΑ  ΤΣΙΡΟΝΑΡΗ 
====================
Εγώ σας ευχαριστώ που παρότι οι παρούσες συνθήκες είναι πολύ δύσκολες σε όλα τα επίπεδα, εσείς είστε πάντα δίπλα σε όσους ανθρώπους ρισκάρουν κι αποφασίζουν να δοκιμαστούν σε κάτι καινούριο και σε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. 








Η Χρύσα Τσιρονάρη ... μας μιλάει για το Cafe Me !!!

Το Cafe Μe βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου 8. Λειτουργεί απ΄ τις 07:00πμ-11:00μμ .... Μπορεί να βρει κανείς υπέροχα ροφήματα Καφέ και σοκολάτας τα οποία μπορεί να τα συνδυάσει με γλυκές ή αλμυρές χειροποίητες δημιουργίες, και όλα αυτά σε προσιτές τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τις εποχής μας. 




Το ντεκόρ του καταστήματος είναι μοντέρνο (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι), με έναυσμα και κεντρικό θέμα την Ιταλία - άλλωστε αν ο καφές ήταν χώρα η Ιταλία θα ήταν η πρωτεύουσα της . 
Το Cafe Μe είναι franchise και έχει την γενέτειρα του στην Λάρισα όπου και βρίσκονται τα πρώτα 4 καταστήματα. Ολα τα υπόλοιπα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλα μέρη τα οποία θα τα μάθετε σύντομα, είναι franchise τα οποία βρίσκονται κάτω απ' την ομπρέλα και την αγκαλιά του κυρίου Ανδρεάδη (ιδρυτή του Καφέ). Το Cafe μας λειτουργεί από το πρωί έως το βράδυ 07:00πμ-11:00μμ Και εκτός από εδώ μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη ποικιλία του Cafe μας και στο σπίτι με ένα τηλεφώνημα στο 210 9855140. 



Η Χρύσα Τσιρονάρη ... αφοπλιστικά συνεχίζει να μας μιλάει γι΄αυτό το " ταξιδιάρικο καφέ " κι εμείς την ακούμε και βλέπουμε στο βλέμμα της αυτό το αναμμένο σπίρτο , αυτή την ολοκληρωμένη προσωπικότητα που χαρακτηρίζει όλους τους επιτυχημένους επιχειρηματίες , που βάζουν πάνω απ΄όλα τους πελάτες τους !!!

......

Άλλωστε οι Έλληνες αγαπάμε τον Καφέ επομένως είτε στο σπίτι είτε σε καφετέρια είτε στον δρόμο για την εργασία ή για τη διασκέδαση , πάντα μας συνοδεύει ένας καφές ο οποίος μας αξίζει να είναι ωραίος και απολαυστικός! Αυτό ακριβώς ήταν και το κριτήριο μου... Αγαπάω τον Καφέ, απολαμβάνω τον Καφέ και ήταν όνειρο ζωής να καταφέρω να ανοίξω το δικό μου Καφέ κάποια στιγμή! 

Επομένως, όταν δοκίμασα η ίδια ως πελάτισσα το Cafe Me συνειδητοποίησα πως αυτός είναι ο καφές που θέλω να πίνω και που θα είμαι περήφανη να προσφέρω σε φίλους γνωστούς και αγνώστους που όλοι έχουν ως κοινό παρανομαστή την αγάπη για τον Καφέ. 
´Οντως η εποχή είναι δύσκολη για νέες επιχειρήσεις και προσπάθειες, όμως οι τολμηροί δεν ζουν για πάντα...Μα όσοι δεν τολμούν δεν ζουν καθόλου... Και εγώ θελω έστω να προσπαθήσω να ζήσω.. Κ αυτό το Καφέ - όπως προείπα - είναι ένα όνειρο ζωής!







Έχω μαζί μου την οικογένεια μου και ανθρώπους που γνωρίζω και εμπιστεύομαι χρόνια, και όλοι μαζί θα κάνουμε μια προσπάθεια, με γνώμονα όχι να κερδίσουμε τους ανταγωνιστές αλλά να κάνουμε πολύ καλά κάτι που αγαπάμε και να προσφέρουμε στον κόσμο κάτι που θα αγαπήσει και ο ίδιος όταν το δοκιμάσει...



Σας περιμένουμε όλους λοιπούς στο Cafe Me μας, να σας προσφέρουμε έναν Καφέ όπως εσείς τον θέλετε και να μας πείτε και την γνώμη σας!

Τάδε έφη η κυρία Τσιρονάρη κι εμείς επιβεβαιώνουμε ότι το Cafe Me είναι αυτό " το κάτι άλλο " ,που αναζητάμε όλοι για μια καθημερινότητα γεμάτη ενέργεια !!!




ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ CAFE ME , ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΑΠ΄ΤΙΣ 18.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ , ΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ !!!

ΟΛΟΙ , ΑΠΟΨΕ , ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ 
ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ... ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ... ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ CAFE ME !!!

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκλειστική συνέντευξη με τη γνωστή επιχειρηματία , Χρύσα Τσιρονάρη !!! Στο Cafe me , γιορτάζει απόψε το απόγευμα η Sigma , παρέα μ΄έναν απ΄τους κορυφαίους καφέδες στην Ελλάδα , σε μια επιχείρηση με την προσωπικότητα της δημιουργού της !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION