Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

" Αποκλειστικά " με τον ... Βαγγέλη Δουκουτσέλη !!! Μαθαίνουμε τα πάντα για τον νέο πρωταγωνιστή και φυσικά τον θαυμάζουμε τόσο για τον ρόλο του στον Πρότυπο Οίκο Ανοχής , του Χάρη Ρώμα αλλά και για όλα όσα κάνει και ανακαλύπτουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον !!!


 Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης στην Sigma 
---------------------------------------------------



Sigma  Press  Office  : Καλώς  ήρθες  Βαγγέλη στην οικογένεια της  Sigma Media !!! 
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  :  Καλώς  σας  βρήκα , παιδιά !!! Είστε πολύ ωραία εδώ ! Πραγματική οικογένεια !!! 

Sigma  Press  Office  : Ας ξεκινήσουμε μ΄ ένα ταξίδι στο παρελθόν . Πως ήταν η παιδική σου ηλικία ;
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Ανέμελη, χαρούμενη, παιδική.

Sigma  Press  Office  : Πόσο γρήγορα κατάλαβες  την καλλιτεχνική σου φύση ; 
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Από το νηπιαγωγείο σχεδόν αλλά και πιο πριν. Έστηνα παραστάσεις στο σπίτι με τα playmobil και στο νηπιαγωγείο με ενθουσίαζαν πάντα οι σχολικές Χριστουγεννιάτικες και Εθνικές γιορτές.

Sigma  Press  Office  : Τελικά συγγραφέας ή ηθοποιός ; Τι προτιμάς ; Τι σε κάνει να 
αισθάνεσαι καλύτερα ; 
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Ο συγγραφέας είναι μοναχική δουλειά. Ενώ του ηθοποιού είναι ομαδική. Και τα δύο έχουν τη χάρη τους. Δε μπορώ να ξεχωρίσω,γιατί και τα δύο τα αγαπάω το ίδιο.
Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης με την συμπρωταγωνίστρια και θεατρικό του ταίρι , την Βίκυ Κάβουρα στο θεατρικό έργο " Πρότυπος Οίκος Ανοχής " !

Sigma  Press  Office  : Τι θυμάσαι πιο έντονα απ΄την παιδική σου ηλικία ; 
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Μιας που είναι καλοκαίρι τις ατέλειωτες ώρες με τα μπρατσάκια και τα κουβαδάκια στην παραλία.

Sigma  Press  Office  : Ποιά ήταν για σένα η πιο σημαντική σου στιγμή ως έφηβος ;
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Όταν συμμετείχα το 2000 στο έργο ''Φον Δημητράκης''. Μία παράσταση που ανέβηκε από το Θεατρικό Εργαστήρι Βόλου. Ήμουν ο μικρότερος στο θίασο, πήγαινα Β' Λυκείου και εκείνο τον καιρό έδινα εξετάσεις. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι βρίσκομαι σε επαγγελματικό θίασο με ταλαντούχους ηθοποιούς. Σκηνοθέτης εκείνης της παράστασης ήταν ο Δημήτρης Δακτυλάς στον οποίο χρωστάω ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετέχω στο έργο. Εκείνο το καλοκαίρι ήταν από τα πιο υπέροχα που είχα περάσει. Κάναμε αρκετές παραστάσεις σε χωριά της Θεσσαλίας.

Sigma  Press  Office  : Τι σημαίνει για σένα έρωτας ;
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Μαγεία. Ο έρωτας σε πάει μπροστά. Αν όχι, τότε δεν είναι έρωτας.



Sigma  Press  Office  : Πόσο κράτησε η μεγαλύτερη  σχέση της ζωής σου και τι την έκανε
να κρατήσει τόσο ;
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Ξεκίνησε το 2011 και φέτος συμπληρώνουμε 4 χρόνια. Νομίζω πως μεγάλο ρόλο παίζουν τα κοινά γούστα αλλά και η κατανόηση, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός. Και φυσικά ο θαυμασμός.

Sigma  Press  Office  : Ποιό είναι το σημαντικότερο  στοιχείο που σε ελκύει σε μια γυναίκα ;
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  :  Η έλλεψη ''κατινιάς'' και ''λαικουριάς''.... Με ότι αυτό συνεπάγεται...

Sigma  Press  Office  : Σκέφτεσαι τον γάμο ;
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Προς το παρόν όχι.

Sigma  Press  Office  : Θέλεις να κάνεις οικογένεια , παιδιά ;
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Ίσως στο μέλλον. 

Sigma  Press  Office  : Πόσο χρόνο αφιερώνεις καθημερινά στη δουλειά σου ;
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Προσπαθώ να σπαταλώ το χρόνο δημιουργικά. Δεν είναι εύκολο πάντα! Ο οργανισμός επιζητάει τη χαλάρωση ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι. Έχω πιάσει τον εαυτό μου τους θερινούς μήνες να βαριέται αφάνταστα. Αλλά από την άλλη δεν είναι και τυχαίο που τα περισσότερα θεατρικά μου έργα γράφτηκαν καλοκαίρι.

Sigma  Press  Office  : Πόσο δύσκολος είναι ο δρόμος της  επαγγελματικής αποκατάστασης ;
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Αρκετά δύσκολος. Θέλει κουράγιο και δύναμη. Κάποιοι είναι τυχεροί και δε χρειάζεται να παλέψουν. Αλλά ακόμα κι αυτοί κάποια στιγμή θα βρουν τα σκούρα μπροστά τους.

Sigma  Press  Office  : Ποιά είναι η καλύτερη και ποιά η χειρότερη στιγμή που έχεις ζήσει μέχρι
τώρα στην καριέρα σου ;
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Αναμφισβήτητα η καλύτερη στιγμή ήταν η πρεμιέρα του ''Πρότυπου Οίκου Αντοχής'' στον Ακάδημο όπου ήταν καλεσμένοι άνθρωποι του θεάτρου και της τηλεόρασης. Καλλιτέχνες που θαυμάζω ήταν εκεί να παρακολουθήσουν την παράσταση. Η χειρότερη νομίζω πως ήταν πάλι η ίδια πρεμιέρα γιατί παράλληλα με την ευφορία που είχα, είχα και τρακ και φοβερό άγχος. Όλα όμως ξεπεράστηκαν.

Sigma  Press  Office  : Ποιό είναι το σημαντικότερο άτομο στη ζωή σου;
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Δε θα ξεχωρίσω. Η οικογένεια μου, η σχέση μου, οι φίλοι μου.

 Sigma  Press  Office  : Τι ετοιμάζεις καλλιτεχνικά για το καλοκαίρι ;
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Αυτό το καλοκαίρι βρίσκομαι σε περιοδεία με το έργο του Χάρη Ρώμα ''Πρότυπος Οίκος Αντοχής''. Παράλληλα έγραψα και σκηνοθέτησα το έργο ''Faux Dario'' ένα έργο εμπνευσμένο από το '' Ελεύθερο Ζευγάρι των Ντάριο Φο- Φράνκα Ράμε στο οποίο παίζουν η Έφη Κρασαδάκη και ο Γιάννης Τσούκας και διαγωνίζεται στο Φεστιβάλ Δημιουργών της ''Αθηναική Σκηνής''. Ήδη περάσαμε στην επόμενη φάση όπου ψηφίζουν κοινό και επιτροπή και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό.


Sigma  Press  Office  :  Ποιό θα είναι ο χειμερινό σου επαγγελματικό σχέδιο ;
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  : Η περιοδεία του ''Πρότυπου Οίκου Αντοχής'' θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Κι αν όλα πάνε καλά ίσως η χάρη μας φτάσει και στη Νέα Υόρκη!


Sigma  Press  Office  : Σ΄ευχαριστούμε πολύ ,  Βαγγέλη , που ήσουν κοντά μας !!! Και σου ευχόμαστε  τα  καλύτερα !!! Η Sigma ήταν , είναι και θα είναι κοντά στον " Πρότυπο Οίκο Ανοχής " ... Μέσα απ΄την εκπομπή Action , κάναμε  ένα εκτενές αφιέρωμα  στην εξαιρετική αυτή κωμωδία !
Βαγγέλης  Δουκουτσέλης  :Ναι και   σας  ευχαριστούμε  πολύ  !!!  Κι εύχομαι στους θεατές σας και σε εσάς ένα ήρεμο και όμορφο καλοκαίρι. Κάθε επιτυχία σε οτιδήποτε δημιουργικό!
O Βαγγέλης Δουκουτσέλης ακούει προσεκτικά  τους " γονείς " του ... Μαρία Γεωργιάδου και Χάρη Ρώμα !!! " Πρότυπος οίκος ανοχής " 


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: " Αποκλειστικά " με τον ... Βαγγέλη Δουκουτσέλη !!! Μαθαίνουμε τα πάντα για τον νέο πρωταγωνιστή και φυσικά τον θαυμάζουμε τόσο για τον ρόλο του στον Πρότυπο Οίκο Ανοχής , του Χάρη Ρώμα αλλά και για όλα όσα κάνει και ανακαλύπτουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION