Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

tentes-net.gr ! Τώρα που όλοι ψάχνουμε το καλύτερο ... να μια εταιρεία που ξέρει να δίνει λύσεις οικονομικά , γρήγορα , έξυπνα και ... άκρως επαγγελματικά !!!

Η  εταιρεία "tentes-net.gr" εδρεύει στο Γαλάτσι (Αρτέμιδος 6 & Μπουμπουλίνας) στην Αθήνα.
Η  εταιρεία  σας επιτρέπει να έχετε ήλιο όποτε θέλετε και σκιά όποτε επιθυμείτε. Προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και τη ζέστη, που έχει ξεκινήσει να γίνεται πια ιδιαίτερα επικίνδυνος ! 
Μιλώντας  με τον κύριο Βαγγέλη Ραυτόπουλο , τον δημιουργό και επιτυχημένο επαγγελματία της επιχείρησης tentes-net μάθαμε τα πάντα για την επιχείρηση και σας μεταφέρουμε ένα πλήρες ρεπορτάζ  ,για όσους θέλουν να βρούν την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για τη σκίαση τους ...
Βαγγέλης  Ραυτόπουλος : Υπάρχει η δυνατότητα, μέσα από πολυετή εμπειρία 30 ετών, να παρέχουμε προτάσεις και λύσεις πάσης φύσεως στο χώρο της σκίασης. Διαθέτουμε μεγάλη και πλήρη γκάμα από υφάσματα, συστήματα και εξαρτήματα, εξαιρετικής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο.
Με άρτιο εξοπλισμό μηχανημάτων  τελευταίας τεχνολογίας και με εξειδικευμένο προσωπικό, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας, για να «καλύψουμε» τις ανάγκες σας. 
Στηριζόμενοι στην καλή παράδοση που έχουμε δημιουργήσει αναφορικά στην ποιότητα και την εξατομίκευση των υπηρεσιών μας, η εταιρεία μας παντρεύει έντεχνα την ποικιλία και την ποιότητα με την αξιοπιστία στην οποία μπορείτε να βασίζεστε.
Έχουμε δημιουργήσει μεγάλο πελατολόγιο που περιλαμβάνει από ιδιοκτήτες έως διακοσμητές και από αρχιτέκτονες έως και κατασκευαστές κατοικιών. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες πάνω στον χώρο της σκίασης για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση.
Μετά από χρόνια παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ένα σύστημα σκίασης από την εταιρεία μας είναι περισσότερο επένδυση παρά ένα ακόμα έξοδο.
H εταιρεία tentes-net παρέχει τις  εξής υπηρεσίες : 
  • Τέντες
  • Καποτίνες
  • Πέργολες
  • Στόρια
  • Ρολοκουρτίνες
  • PVC - Μουσαμάδες - Ζελατίνες
  • Είδη Εξοχής


Μην αφήνετε τον καυτό ήλιο ή τη βροχή να "κυνηγούν" το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας! Κρατήστε τον έλεγχο του σπιτιού σας!   Όλα τα προϊόντα μας γίνονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας.
Από το μικρότερο παράθυρο έως και την μεγαλύτερη βεράντα να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας με προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας.
Πλοηγηθείτε στον δικτυακό μας τόπο για να γνωρίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή σχόλιο. 









Ακολουθείστε αυτό το link  και θα καταλάβετε τι σημαίνει επαγγελματισμός : 
http://tentes-net.gr/%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%8E-%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%BD
tentes-net.gr
============
Διεύθυνση:
Αρτέμιδος 6 & Μπουμπουλίνας
Γαλάτσι, 11146
Αθήνα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@tentes-net.gr
Τηλέφωνο: 210 22 22 830
Fax: 210 22 22 830

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 09:00-14:30
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-20:00

Καλέστε στην επιχείρηση , ζητήστε να μιλήσετε με τον κύριο Ραυτόπουλο κι εκείνος πάντα πρόθυμος κι εξυπηρετικός θα σας προτείνει και την καλύτερη λύση για όποιο θέμα σκίασης σας απασχολεί ...

                              Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: tentes-net.gr ! Τώρα που όλοι ψάχνουμε το καλύτερο ... να μια εταιρεία που ξέρει να δίνει λύσεις οικονομικά , γρήγορα , έξυπνα και ... άκρως επαγγελματικά !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION