Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Στην εκπομπή της δικής μας εκλεκτής κι αγαπημένης Τζωρτζέλας Κόσιαβα , " συνέλαβε " η δημοσιογραφική ομάδα της Sigma , την αγαπητή Δέσποινα Καμπούρη !!!


Η Sigma δίπλα στον alpha 9.89 , παρακολουθώντας την εκπομπή της δικής μας αγαπημένης Τζωρτζέλας Κόσιαβα 

Η  Δέσποινα Καμπούρη ...
Το Σάββατο 13 Ιουνίου , στο ραδιόφωνο του alpha 9,89 στην εκπομπή " Ραντεβού στις 7 " με την δημοσιογράφο Τζωρτζέλα Κόσιαβα το παρόν έδωσε η γνωστή παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη . Η Δέσποινα μίλησε για το μέλλον της εκπομπής ΓΥΝΑΙΚΕΣ, που παρουσιάζει στο κανάλι Ε επιτυχημένα μαζί με την Νόνη Δούνια. Στην ερώτηση αν συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η Δέσποινα απάντησε ότι έχει την αίσθηση ότι δεν θα συνεχιστεί . Επίσης , συμπλήρωσε ότι το συμβόλαιο της λήγει το καλοκαίρι και δεν έχει συζητήσει ακόμα με την διεύθυνση του σταθμού για την τελική έκβαση της συνεργασίας τους .

Η γνωστή παρουσίαστρια εκμυστηρεύτηκε στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα,ότι πίστευε απ' την αρχή στην άψογη συνεργασία με τις υπόλοιπες παρουσιάστριες - όταν αποφάσισε να συμμετέχει κι ότι δεν θα υπήρχαν προβλήματα στη μεταξύ τους χημεία . Σ τη συνέχεια τόνισε ότι θα την ενδιέφερε να παρουσιάζει μια κοινωνική εκπομπή .
Η Δέσποινα Καμπούρη ήδη έχει ξεκινήσει τις τριήμερες αποδράσεις με την οικογένεια της σε κοντινούς προορισμούς όπως το Λαύριο και προτείνανε στον κόσμο μαζί με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να επιλέξουν τα αντηλιακά Panthenol Extra για το πρόσωπο και το σώμα,γιατί προσφέρουν πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία κι είναι ιδανικά για όλους τους τύπους του δέρματος και για όλη την οικογένεια .

Η γλυκιά μας Τζωρτζέλα ... που με την εκπομπή της Event Planning έχει κερδίσει τις εντυπώσεις !


Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office



  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στην εκπομπή της δικής μας εκλεκτής κι αγαπημένης Τζωρτζέλας Κόσιαβα , " συνέλαβε " η δημοσιογραφική ομάδα της Sigma , την αγαπητή Δέσποινα Καμπούρη !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION