Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Αύριο Τρίτη 9-10 το πρωί , αμέσως μετά το Δελτίο Ειδήσεων ... η Σοφία Στάμου , δίνει αποκλειστική συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Σαντορίνης , Santorini fm δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες για τον κύκλο των εκπομπών Action in Greece , που είναι ένα απόλυτο αφιέρωμα στο εκπληκτικό νησί !



Το μεγάλο κι απόλυτο αφιέρωμα στο νησί της Σαντορίνης , ξεκίνησε ... 

Η Sigma Media Group σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς  απ΄το νησί ,που είναι δίπλα μας , ξεκινάει μια ιστορική αναδρομή του νησιού μαζί με μια εμπεριστατωμένη μορφή εμπορικής δραστηριότητας αλλά και πηγών  παραγωγής .

Η  πρόεδρος της Sigma Σοφία Στάμου , που επιμελείται προσωπικά την εκπομπή και κάθε λεπτομέρεια της , θα δώσει μια συνέντευξη , αύριο ημέρα Τρίτη 16/6  στις 9-10 το πρωί , στον  τοπικό ραδιοφωνικό  σταθμό Santorini fm , στην εκπομπή της ταλαντούχας Μαντώς Στουρνάρα ... Ο ραδιοφωνικός σταθμός Santorini fm είναι χορηγός επικοινωνίας αυτής της δυναμικής προσπάθειας της Sigma .

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μπελόνια απ΄τον Δήμο Σαντορίνης για την άριστη επαφή που έχουμε καθώς και τους Παναγιώτη  Μυτηλιναίο και Μαντώ Στουρνάρα απ΄την τηλεόραση , το ραδιόφωνο και το portal neasantorinis για την στήριξη τους !

                                  Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αύριο Τρίτη 9-10 το πρωί , αμέσως μετά το Δελτίο Ειδήσεων ... η Σοφία Στάμου , δίνει αποκλειστική συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Σαντορίνης , Santorini fm δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες για τον κύκλο των εκπομπών Action in Greece , που είναι ένα απόλυτο αφιέρωμα στο εκπληκτικό νησί ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION