Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Sigma !!! Το φετινό καλοκαίρι μυρίζει Λουτράκι - Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και Περαχώρα !!!

Το Loutraki  Festival  είναι  γεγονός !

Ξεκινά  ελπιδοφόρα παρουσιάζοντας  μια  σειρά εκδηλώσεων  από το ευρύ φάσμα  των  παραστατικών τεχνών ! 


Η πρόεδρος της  Sigma Media Group , με τον αγαπημένο όλων μας Κώστα Βουτσά και την Αλίκη Κατσαβού !

Μετά από μια " δυνατή " συνέντευξη , η Σοφία Στάμου με τον Αλέξη Κωστάλα !

Λουτράκι  και Άγιοι Θεόδωροι  ,  δυό  προορισμοί   γεμάτοι εκπλήξεις ! 
=====================================================
Ανάμεσα σ΄ένα ένδοξο  παρελθόν  και σ΄ένα μέλλον  πολλά υποσχόμενο , το παρόν  αποκαλύπτει έναν  μικρό παράδεισο , έναν προορισμό ιδανικό  για τουρισμό όλες τις εποχές του χρόνου !!! 















Η πρόεδρος μας , με τον Δήμαρχο Λουτρακίου κύριο Γκιώνη , μετά από μια ευχάριστη κουβεντούλα ...

Με μεγάλη επιτυχία έγινε σήμερα το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ , στη Σταδίου , η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του Δήμου Λουτρακίου  , σχετικά με το εκπληκτικό event που διοργανώνει φέτος το καλοκαίρι . Μια πρωτοποριακή ιδέα , γεμάτη εκπλήξεις για το κοινό της Κορινθίας αλλά και της Αθήνας , με μεγάλα ονόματα " πρωταγωνιστών " της μουσικής αλλά και  της θεατρικής σκηνής !
Η Ελευθερία  Αρβανιτάκη, η  Νατάσα Μποφίλιου , η Ελένη Πέτα , ο Μίλτος Πασχαλίδης , ο Κώστας Βουτσάς  είναι μόνο λίγα απ΄τα ονόματα που για όλο το καλοκαίρι φέτος θα μας δροσίζουν στο κοντινότερο " νησί "  - ας μας επιτρέψετε να το αποκαλέσουμε έτσι - της Αθήνας .... Το Λουτράκι μας ! Σπουδαίοι λοιπόν καλλιτέχνες αλλά και πολλοί  νέοι άνθρωποι  αναμένεται να μας χαρίσουν καταπληκτικές  ψυχαγωγικές στιγμές !


Η Σοφία Στάμου με τον Πελοπίδα Μαυρόπουλο , που είναι η ψυχή της μεγάλης αυτής διοργάνωσης  και πρόεδρος του Συλλόγου " Φίλων " Μουσικής !!


Με τον αντιδήμαρχο κύριο Σακελλαρίου , που πρώτος μίλησε στην κάμερα της Sigma Online Television ...


Αύριο ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 καλεσμένοι στην εκπομπή Μένουμε Ελλάδα ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Φίλων Μουσικής" Πελοπίδας Μαυρόπουλος, με αφορμή τη διοργάνωση του Loutraki Festival!
Συντονιστείτε!

http://loutrakifestival.com/  : Παρακολουθείστε  κάθε λεπτομέρεια στο ολόφρεσκο site του Φεστιβάλ !

Χορηγοί επικοινωνίας 
http://loutrakifestival.com/%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%AD%CF%82/






                                        Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Sigma !!! Το φετινό καλοκαίρι μυρίζει Λουτράκι - Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και Περαχώρα !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION