Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Kill Deal ... Η κωμωδία που απολαύσαμε με όλη μας την καρδιά , σας προσφέρει τις δύο τελευταίες της παραστάσεις , Παρασκευή 5 και Σάββατο 6 Ιουνίου !!! Ελάτε να απολαύσετε θέατρο και να ρίξετε πολύ - πολύ - πολύ - ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ - στην παράσταση που απ΄τον Απρίλιο αποθεώνεται απ΄το κοινό !

To Kill Deal  απέδειξε : 1oν )  πως οι νέοι άνθρωποι φέρνουν έναν άλλον αέρα στο καλλιτεχνικό στερέωμα  και  καταπληκτικές  νέες  ιδέες  , 2ον )  πως  οι καλές  παραστάσεις  επιβραβεύονται και  μεγαλουργούν  και  3ον )  πως  όποια  κρίση κι αν  περνάει ο Ελληνικός λαός , ξέρει να  επιλέγει  " σωστή ¨ και  " ποιοτική "  ψυχαγωγία !!!  





Μεγάλες στιγμές  ζήσαμε  κάθε  Παρασκευή και Σάββατο  στο θέατρο Άβατον , με μια παράσταση που ξεχώριζε από κάθε άποψη - απ΄τον φετινό Απρίλιο μέχρι  τώρα . Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε  αυτήν την  εξαιρετική παράσταση , που είχε πολλά να μας  πει και πάνω απ΄όλα πολλά να μας δείξει ...

Ο Σταύρος Κανελλίδης , η Άννα Ίρις κι ο Δημήτρης  Νικολόπουλος  , μέσα απ΄τις  καταπληκτικές  τους  ερμηνείες απέδωσαν όλο το κλίμα που επικρατεί στον Ελλαδικό χώρο και ταυτόχρονα μοίρασαν στον κόσμο μοναδικές στιγμές γέλιου .

Η παράσταση κλείνει αυλαία αυτό το Σάββατο 6 του μηνός , ανανεώνοντας το ραντεβού με το κοινό της  για όλο το καλοκαίρι σε πολλές  θεατρικές σκηνές  ανά την Ελλάδα !
Είναι από εκείνες τις παραστάσεις  που κατέκτησαν το απαιτητικό Αθηναικό κοινό και που τώρα η Περιφέρεια , ζητάει να προβάλλει στο κοινό της !

Η δυνατή πορεία της παράστασης  φυσικά θα συνεχιστεί από Σεπτέμβριο στην Αθήνα , σ΄ένα ραντεβού γεμάτο εκπλήξεις  από τους συνετελεστές , που  κατάφεραν να πιάσουν τον σφυγμό της  σωστής  ψυχαγωγικής προσέγγισης και συνεχίζουν ακάθεκτοι !  

Οι τρείς πρωταγωνιστές μιας σπουδαίας και σύγχρονης θεατρικής κωμωδίας : Σταύρος , Άννα και Δημήτρης !!! 


Η  Sigma που πάντα δίνει τα εύσημα - εκεί που πραγματικά αξίζουν  - σας συστήνει ανεπιφύλακτα να δείτε τις δύο τελευταίες  παραστάσεις στο Θέατρο Άβατον , του Kill Deal ΑΥΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ   και φυσικά να φροντίσετε να ... κλείσετε τις θέσεις  σας  , στις πτήσεις  του πιο επιτυχημένου σχήματος της Άνοιξης , για τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται ....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  Kill Deal κι από Σεπτέμβριο , η Sigma πάλι δίπλα σου , γιατί το κοινό σε χρειάζεται  !!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ επίσης και στις  άψογες  τηλεοπτικές  σας εμφανίσεις ! 

KILL DEAL: Σπεύσατε τώρα στο  Θέατρο Άβατον (Ευπατρίδων 3  στην  Πλατεία στο  Μετρό Κεραμεικός) και αυτήν την  Παρασκευή  και Σάββατο στις 21:30, για να " ξεχάσετε " ότι σας απασχολεί και να αφήσετε πίσω όλα σας τα προβλήματα ! 
Τηλέφωνο κρατήσεων :  6974 5012 67

Επιμέλεια  Ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office 





  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Kill Deal ... Η κωμωδία που απολαύσαμε με όλη μας την καρδιά , σας προσφέρει τις δύο τελευταίες της παραστάσεις , Παρασκευή 5 και Σάββατο 6 Ιουνίου !!! Ελάτε να απολαύσετε θέατρο και να ρίξετε πολύ - πολύ - πολύ - ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ - στην παράσταση που απ΄τον Απρίλιο αποθεώνεται απ΄το κοινό ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION