Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Αποκλειστική συνέντευξη και φωτογραφίες της Τζωρτζέλας Κόσιαβα για την εκπομπή Event Planning,που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 6 Ιουνίου στην Sigma Online Television !!!

                  Μια φορά κι έναν καιρό ... 
          Μια όμορφη ιστορία  δυνατής  φιλίας  ξεκίνησε πριν από  7 μήνες  ... 
                        η  Τζωρτζέλα και η Sigma ...       

                       Τζωρτζέλα Κόσιαβα :   Γιατί η ζωή είναι γιορτή ....

                      
                Τζωρτζέλα Κόσιαβα και Φαίη Μαυραγάνη , σε μια βαθιά εξομολόγηση  ...



















































Sigma Press :  Τζωρτζέλα καλώς ήρθες στην διαδικτυακή τηλεόραση της Sigma.Πως αισθάνεσαι που είσαι κοντά μας;
  
Τζωρτζέλα Κόσιαβα :  Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω κάτι τόσο πολύ όμορφο και εντυπωσιακό κι εντελώς διαφορετικό , απ΄ότι έχω κάνει ως  τώρα !!!


SP  :  Πως προέκυψε αυτή η σημαντική συνεργασία με τη Sigma ;

ΤK  : Αυτή η όμορφη συνεργασία , οφείλεται μόνο και μόνο στην μοναδική Σοφία Στάμου , που μου έκανε την πρόταση να συμμετέχω στην ομάδα της Sigma  και την αποδέκτηκα αμέσως , γιατί είδα μέσα απ΄τα μάτια της  την αγάπη , την προσπάθεια και την  προσήλωση γι΄αυτό το επαγγελματικό εγχείρημα της !!!                                                  


SP  :   Τι γνώμη έχεις για την διαδικτυακή τηλεθέαση γενικότερα και για το internet ;

ΤK  :  Αποδείχτηκε έμπρακτα  ότι  το internet  έχει την μεγαλύτερη δύναμη κι αυτό οφείλεται στην επισκεψιμότητα του κόσμου καθημερινά για να ενημερωθεί, να ψυχαγωγηθεί και να βρει ότι θέλει μεσα απ' αυτό . Δεν υπαρχει εργασιακός χώρος ή  σπίτι , που να μην χρησιμοποιούν το internet ! Eίναι κομμάτι της ζωής μας  και πλέον μέσα απ' αυτό έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε εκπομπές και να ακούμε ραδιόφωνο.

SP  : Τι σκέφτηκες όταν η διοίκηση της Sigma κι η πρόεδρος μας Σοφία Στάμου , σου ανακοίνωσε ότι απ΄τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής του , το κανάλι μας , επιλέχθηκε το πρώτο σε επισκεψιμότητα και ποιότητα εικόνας και ήχου απ΄την παγκόσμια πλατφόρμα Worldtv.com - που είναι η μεγαλύτερη πηγή διαδικτυακής τηλεθέασης στον κόσμο ;

ΤK  : Οι προσπάθειες όταν γίνονται με αγάπη ,  πολύ  δουλειά  κι υπομονή ανταμείβονται , και αυτό αποδείχτηκε !!! Η Σοφία Στάμου το απέδειξε ! Η χαρά είναι μεγάλη για όλους μας,που συμμετέχουμε με τον οποιαδήποτε τρόπο . Και συνεχίζουμε , με χαμόγελο , δουλειά και ομαδικότητα,γιατί αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας !


SP  :  Μίλησε μας για το Event Planning … Τι είναι ακριβώς η εκπομπή σου ;

ΤK  :   Η εκπομπή μας θα είναι η χαρά της ζωής !!! Γιατί κάθε γιορτή είναι η προσωπική μας ευτυχία . Θα δείχνουμε στον κόσμο τα πάντα που αφορούν ένα event , μια γιορτή , μια εκδήλωση , την παραμικρή λεπτομέρεια για την οργάνωση του . Ιδέες , προτάσεις , λύσεις για τα πάντα !!!

SP  :  Τι πιστεύεις ότι μπορεί να προσφέρει στον κόσμο αυτή η εκπομπή ;

ΤK  :  Λόγω της οικονομικής κρίσης θα παρουσιάζουμε οικονομικές λύσεις για όλα τα γούστα , ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς !! Χαχαχα  ...  Η εκπομπή θέλει  να   προσφέρει χαρά, αισιοδοξία , ιδέες και θετική ενέργεια . Απ' όλους τους χώρους , θα έχουμε καλεσμένους στην εκπομπή να μας εξομολογούνται τη δίκη τους εμπειρία, γνώση και συναισθήματα για ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους ....



 Τζωρτζέλα Κόσιαβα και Τρύφωνας Σαμαράς ... με το φονικό όπλο στο χέρι !!!

SP  :   Που γίνονται τα γυρίσματα ;

ΤK  :  Τα γυρίσματα  γίνονται σε εξωτερικούς χώρους και αυτό συμβαίνει , γιατί θέλουμε να είμαστε στο φυσικό χώρο όλων των θεμάτων που θα παρουσιάζουμε  και να έχουμε άμεση επαφή με τον κόσμο, που - στην ουσία -  αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στο Event Planning!!! 


SP  :  Ποιές είναι οι αντιδράσεις του κόσμου εκεί απέξω , που βλέπει εσένα και το συνεργείο της Sigma Productions ;

ΤK  :   Να σου πω ... Είναι πραγματικά , πολύ συγκινητικό να βλέπεις μικρούς και μεγάλους να έρχονται και να μας μιλάνε στα γυρίσματα , και να μας βοηθάνε με τις συμβουλές τους και τους προβληματισμούς τους! Η αποδοχή του κόσμου μέχρι τωρα είναι συγκινητική και μας δίνει δύναμη .


SP  :   Πως αντιμετωπίσατε το θέμα της κρίσης σ΄αυτήν την εκπομπή και πόσο προσιτή μπορεί να είναι οικονομικά στους χορηγούς σου ;

ΤK  : Η λύση σ΄αυτό είναι μόνο μία ! Υψηλής ποιότητας παροχές υπηρεσιών σε μια εξαιρετική τιμή για όλους όσους θέλουν να προάγουν και να γνωστοποιήσουν τη δουλειά τους! Η Σοφία Στάμου έχει καταφέρει να πιάσει κι εδώ τον παλμό της αγοράς ! Είμαστε όλοι ακριβώς δίπλα απ΄τους χορηγούς μας κι η εκπομπή - μέσα από  μια καταπληκτική αισθητική  και τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές - είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για όλους μας.


SP  :  Πόσο εύκολο είναι να διοργανώσουμε σήμερα ένα event με όλη την διστακτικότητα του κόσμου που υπάρχει ;


ΤK  :  Ο κόσμος όσα προβλήματα και να έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά , θέλει να γιορτάσει την οικογενειακή, την προσωπική του χαρά και ευτυχία !!! Είναι στο DNΑ των Ελλήνων , γι' αυτό κι είμαστε ξεχωριστοί στο να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή της ζωής μας !  Το πιστεύω και το βλέπω ακόμα και τώρα που περνάμε όλοι πολύ δύσκολα . Η εκπομπή θα δίνει μέσα απ' τα θέματα της και τις συνεντεύξεις  της , την σωστή ιδέα για την κατάλληλη περίπτωση . 

Η Τζωρτζέλα μας με την σκηνοθέτη της εκπομπής της Αναστασία Επισκοποπούλου και την πρόεδρο της Sigma, Σοφία Στάμου 

SP  :    Γίνονται σήμερα events γενικοτέρα και ποιό είναι το πρώτο στην διάθεση του κόσμου ;


ΤK  :    Ο γάμος και τα παιδικά πάρτυ είναι τα event που έχουν την μεγαλύτερη απήχηση και αποδοχή του κόσμου γι' αυτό θα αφιερώσουμε αρκετές εκπομπές .


SP  :  Ποιά είναι η αγαπημένη σου εκπομπή απ΄το πρόγραμμα προβολών του καναλιού μας και γιατί ;  
                            
ΤK  :    Όλες οι εκπομπές της Sigma είναι ξεχωριστές και πρωτότυπες! Το μόνο σίγουρο ότι θα σας αρέσουν πολύ  και θα γίνουν αγαπημένες σας !!!  Με Σοφία, Ρέα, Ντέσσυ , Ιωάννα ,Ευσταθία , Στεφάνια ,Κώστα , Αγαμέμνονα  κι όλη την dream team  θα κάνετε  την καλύτερη παρέα !!! Εκπληκτική εκπομπή είναι το Action , το οποίο έφερε την Sigma πολύ ψηλά στα standards και την έκανε το πρώτο κανάλι σε επισκεψιμότητα.Μ΄αρέσει πολύ αυτή η εκπομπή γιατί στηρίζει πολύ τον πολιτισμό και την  ψυχαγωγία, που ο κόσμος τα έχει μεγάλη ανάγκη... Κι επίσης πρέπει να αναφερθώ στους  αφανείς ήρωες,που είναι πολλοί για να δημιουργηθούν αυτές οι εκπομπές , να τους πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  !!!


Με τον Αχιλλέα Τακτικό ... σε μια παρουσιάση που έχει πολλά να δείξει !!!


SP  : Πότε ξεκινάει η εκπομπή σου ; Και ποιά είναι η ημέρα προβολής της ; 

ΤK  :  Η εκπομπή ξεκινάει το Σάββατο 6  Ιουνίου !  Σας θέλουμε όλους δίπλα μας , γι' αυτό το γιορτινό ταξίδι που θα έχει ποικίλα συναισθήματα ... Περιμένουμε τις εντυπώσεις, τις ιδέες και τα σχόλια σας για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι , γιατί η ζωή ειναι γιορτή !!!


SP  :  Θα υπάρχει διαδραστικό παιχνίδι για την άμεση επαφή σου με το κοινό μέσα απ΄την εκπομπή ; Πως μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί σου οι θεατές της Sigma ; 

ΤΚ :   Το Event Planning θα προσφέρει σε όλους εσάς Δωρα , τα οποία θα ειναι προσφορά απ' τις εταιρίες και τους επαγγελματίες,που θα συμμετέχουν στην εκπομπή! Θα γίνονται διαγωνισμοί και θα υπάρχουν πολλοί νικητές !!! Η επικοινωνία μας θα είναι μέσα από το κανάλι   και τις προσωπικές μου σελίδες στο Facebook !!!

Η Τζωρτζέλα με την Ουρανία Βουράκη ... που κρύβει μια μεγάλη ιστορία της Ελληνικής event δημιουργίας ! 

SP  :    Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία , Τζωρτζέλα μου στην εκπομπή σου ... Έχεις κι εσύ να δώσεις τις ευχές σου στο κοινό της Sigma και στο κανάλι μας ; Ευχές από εσένα για την ομάδα της δικής σου εκπομπής ;

ΤΚ :   Ευχές πολλές και μέσα απ' την καρδιά μου για όλο τον κόσμο που μας παρακολουθεί και μας στηρίζει σε αυτή την νέα προσπάθεια! Να έχουμε όλοι την ψυχική και σωματική μας υγεία , και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον για να γίνει η ζωή μας γιορτή !!!!

Με την Λαμπρινή   , για  έρευνα της εκπομπής Event Planning ...





Η Τζωρτζέλα μας  με την Λάουρα Νάργκες σε μια συζήτηση ... φωτιά ! 

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα  με τις καταξιώμενες επαγγελματίες  ,  κυρίες Χαρά Νομικού , Μελίνα Σελάλμα και Σοφία Στάμου ....

Με την Βιργινία Λεούση αναζητώντας σημαντικές πληροφορίες  για το κοινό του Event Planning ... 

Και ο Άρης  Πλασκασοβίτης μοιράστηκε μαζί μας τα μεγάλα Event Planning της ζωής του  ... 

Την Τζωτζέλα Κόσιαβα  , ντύνει η εταιρεία Silky  , πάντα υπό την καθοδήγηση της ενδυματολόγου της  Γιούλης Καλημέρη   .
Το Styling , το μακιγιάζ και το hair care ανήκουν στις ταλαντούχες  μας συνεργάτιδες Μαριάννα Σταυράκη και Τζίνα Κυριαζή .

Την τεχνική κάλυψη των γυρισμάτων έχουν αναλάβει η Ελένη - Μαρία Χρυσικού , ο Μαρίνος Κούλης κι ο Βασίλης Μαγκουρίλος .
Δημοσιογραφική επιμέλεια η Χρύσιλα Μπαρμπαγιάννη - Τερλέγκα  κι ο Γιώργος Τσιματσίδης  και στην αρχισυνταξία είναι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα  .

Στην οργάνωση παραγωγής ηγείται ο Μάνος Σφυράκης και το marketing της εκπομπής έχει αναλάβει η Σταυρούλα Δάμπαλη κι η ομάδα της  .
Στις δημόσιες σχέσεις η Χριστίνα Γώγου .

Τα graphics και special effets  ανήκουν στην μοναδική Jbanastasia video creations.
Την επιμέλεια της εκπομπής την έχει ο Νίκος Μιχαλόπουλος , που δίνει τον καλύτερο του εαυτό για το τέλειο αποτέλεσμα .

Η σκηνοθεσία της εκπομπής είναι της  Αναστασίας Επισκοποπούλου .
Η εκπομπή  είναι μια παραγωγή της Sigma Productions .



      Ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκλειστική συνέντευξη και φωτογραφίες της Τζωρτζέλας Κόσιαβα για την εκπομπή Event Planning,που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 6 Ιουνίου στην Sigma Online Television !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION