Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Η εκλεκτή λογοτέχνης Κατερίνα Ραμανδάνη ... είναι μια " Υπηρέτρια της Γραφής " !!!


Η Κατερίνα  Ραμανδάνη δίνει μια πρόσφατη συνέντευξη για το εξαιρετικό της έργο ...

Μια πολύ δυνατή σελίδα προβολής  ταλαντούχων ποιητών και συγγραφέων μας μαγεύει με   απεριόριστες πηγές έμπνευσης και δημιουργίας !
Συγχαρητήρια  στον  Μελέτη Ρεντούμη , για την εξαιρετική πρωτοβουλία ανάδειξης έργων τέχνης της γραφής !!! 


Στο  bonsai  stories  μπορείτε να διαβάσετε το νέο δημιούργημα της Κατερίνας Ραμανδάνη , με τίτλο  " Υπηρέτρια της Γραφής "  .
Η Κατερίνα  γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε κυρίως στη Θεσσαλονίκη έχοντας καταγωγή από την Χαλκιδική. Σπούδασε στο ΕΛ. ΚΕ. ΠΑ , προγραμματισμό Η/Υ και γνωρίζει αγγλικά. Ασχολείται με την λογοτεχνία και την ποίηση.Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής με την Πασχαλία Τραυλού. Ποιήματα της δημοσιεύονται σε λογοτεχνικά περιοδικά και εφημερίδες.

Καλή επιτυχία στην  αγαπημένη μας συγγραφέα Κατερίνα Ραμανδάνη σε ότι κάνει  και συγχαρητήρια  για την εξαιρετική της πένα , που πάντα μας ενθουσιάζει και μας ταξιδεύει !!! 




Απολαύστε το καινούργιο της αριστούργημα , ακολουθώντας  τον παρακάτω σύνδεσμο  ... 

http://www.bonsaistories.gr/%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%CF%83/#comment-5781


                              Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η εκλεκτή λογοτέχνης Κατερίνα Ραμανδάνη ... είναι μια " Υπηρέτρια της Γραφής " !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION