Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Η Sigma και ο Δήμος Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας , πάνε μαζί !!! Η Sigma Media χορηγός επικοινωνίας σ΄ένα πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ που θα σας συναρπάσει φέτος το καλοκαίρι ! Το Lourtaki Festival είναι γεγονός !!!

  Δελτίο Τύπου  Loutraki Festival   
20 Iουνίου - 29 Αυγούστου  2015
Το  Loutraki Festival είναι   ...  γεγονός!

Ο Δήμος  Λουτρακίου και Αγιών Θεοδώρων Κορινθίας παρουσιάζει ....
Ένα σημαντικό και πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του με στόχο την προώθηση των παραστατικών τεχνών σε όλες τους τις εκφάνσεις και με άξονες την καλλιτεχνική δράση, την πολιτιστική παραγωγή, την εκπαιδευτική δραστηριότητα και την προβολή της πόλης του Λουτρακίου.
                                                            
Με σημαντικές καλλιτεχνικές παρουσίες και συνεργασίες επωνύμων καλλιτεχνών με το πλούσιο τοπικό μουσικό στοιχείο, το φεστιβάλ θέλει να κερδίσει την δική του ξεχωριστή θέση στην ελληνική και διεθνή κοινότητα, ανοιχτό προς όλους τους καλλιτεχνικούς πυρήνες, δημιουργώντας γέφυρες με την εγχώρια και διεθνή καλλιτεχνική δημιουργία και πολιτιστική κληρονομιά.


Παρουσιάζοντας μια σειρά από σημαντικές μουσικές εκδηλώσεις, που θα διανθιστούν με εκπαιδευτικά σεμινάρια, εργαστήρια και διαλέξεις, αλλά και θεατρικές – χορευτικές παραστάσεις επιδιώκεται η προσέλκυση κοινού και επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή αλλά και ολόκληρη τη χώρα -μακροπρόθεσμα και διεθνώς - με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου καλοκαιρινού πολιτιστικού προορισμού για καλλιτέχνες από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.


Παράλληλα, στόχο έχει την ενίσχυση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, της νέας καλλιτεχνικής δημιουργίας αλλά και την ανάδειξη των καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, αξιοποιώντας στο έπακρο το πλούσιο καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης.


Το Loutraki Festival θα παρουσιάσει σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη η οποία θα συνεργαστεί με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Ελένη Πέτα,  ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Μιρέλα Πάχου.


Στηρίζοντας το μουσικό δυναμικό της περιοχής διοργανώνει για 2η φορά το Blues Festival, και ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ο Rock Festival.

Στον τομέα της κλασσικής μουσικής η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων συμπράττει με σημαντικούς νέους σολίστ από το Λουτράκι ενώ εγκαινιάζοντας τις συνεργασίες με μουσικούς διεθνούς φήμης στα πλαίσια της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί ρεσιτάλ με τον κλαρινετίστα Σπύρο Μουρίκη.

Από τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ δεν λείπει ο Χορός όπως και οι Παραστάσεις για παιδιά.

Ένα πραγματικά σημαντικό φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του και σας καλεί να το ανακαλύψετε!


                        Λουτράκι … Ένας σημαντικός τουριστικός και πολιτιστικός προορισμός!


Χορηγός επικοινωνίας  η Sigma 













  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Sigma και ο Δήμος Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας , πάνε μαζί !!! Η Sigma Media χορηγός επικοινωνίας σ΄ένα πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ που θα σας συναρπάσει φέτος το καλοκαίρι ! Το Lourtaki Festival είναι γεγονός !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION