Σάββατο 30 Μαΐου 2015

H Sigma εγκαινιάζει ένα καινούργιο κατάστημα Pizza Fan στο Βόλο .... Τώρα απολαμβάνουμε την καλύτερη πίτσα και στο Βόλο !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέο κατάστημα Pizza Fan στον Βόλο!

 Η PIZZA FAN, η μεγαλύτερη αλυσίδα pizza delivery στην Ελλάδα άνοιξε νέο κατάστημα στον Βόλο!!!

Στην Ιάσωνος 4-6, 100 μέτρα από το δημαρχείο, με εύκολη πρόσβαση και πάντα με καλύτερες τιμές και προσφορές στο  take away.

Η PIZZA FAN, δεν σταματά να αναπτύσσεται και να ανανεώνεται!!! Ανοίγει μαγαζιά σε κεντρικά σημεία για πιο εύκολη πρόσβαση, με την ίδια πάντα ποιότητα.

http://www.pizzafan.gr/katastimata/volos

INFO:

Η PIZZA FAN είναι 100%  ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του pizza delivery
από το 1996,  αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα,  που εξυπηρετείαπό 63 καταστήματα  685 περιοχές.


Με βασικό άξονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις πελάτη, η PIZZA FAN από την αρχή της λειτουργίας της έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την κάλυψή τους. Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι οποίες ανανεώνονται και ελέγχονται ποιοτικά καθημερινώς. Είναι η μοναδική αλυσίδα εστίασης που χρησιμοποιεί μόνο υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο και οι πίτσες της είναι πιστοποιημένα ελεύθερες από trans λιπαρά. Οι γεύσεις της είναι πλέον από τις πιο αγαπημένες στην Ελλάδα και η PIZZA FAN πιστή στον πρωταρχικό της στόχο βρίσκεται κοντά σ' όλους αυτούς που την προτιμούν, πραγματοποιώντας χορηγίες σε σχολεία,  αθλητικούς συλλόγους,  κοινωνικούς φορείς κ.α. παρέχοντας τους το βασικό της προϊόν που είναι το καλό φαγητό σε 15.000  εκδηλώσεις μέχρι τώρα....


                                          www.pizzafan.gr       :      τηλ. παραγγελιών 18111


          Sigma  Press Office 
                                                            


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Sigma εγκαινιάζει ένα καινούργιο κατάστημα Pizza Fan στο Βόλο .... Τώρα απολαμβάνουμε την καλύτερη πίτσα και στο Βόλο !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION