Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Οι αγαπημένοι μας συνεργάτες απ΄την Polymusic ... κι ο εκπληκτικός Γιάννης Χαρούλης στην Sigma Media !

ΕΚΛΕΚΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ


ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
 
"Γύρω μου κι εντός"
Με τον ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ
συμμετέχει η Αναστασία Μουτσάτσου
Μουσική: ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ


Στίχοι και ποιήματα των: Νίκου Γαλανιάδη, Μανώλη Γαλιάτσου, Φάνη Καβαδά, Διονύση Καψάλη, Γιώργου Κοροπούλη, Γιάννη Κουγιούλη, Μιχάλη Κουμπιού, Σοφίας Μαυροειδή-Παπαδάκη και Μαρίας Στρίγκου.

Αν και ο Μιχάλης Νικολούδης μας έχει συνηθίσει να επικοινωνεί κυρίως μέσω της μουσικής του, αποφάσισε να μας δώσει μια ολοκληρωμένη δουλειά με τραγούδια
και γενικό τίτλο "Γύρω μου κι εντός".
Και τι μας δίνει δηλαδή;
Μα τι άλλο από τραγούδια, απ’ αυτά μάλιστα που όλο και σπανίζουν στη δισκογραφική παραγωγή.

Έχοντας σαν βασικό ερμηνευτή το νεαρό σε ηλικία αλλά καθ’ όλα ώριμο Γιάννη Χαρούλη από την Κρήτη – που ξεχώρισε στην συναυλία αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη που διοργάνωσε το Δίφωνο το καλοκαίρι του 2002 στον Λυκαβηττό και μετέπειτα διέγραψε μεγάλη καριέρα - αλλά και μια παλιά του γνώριμη, την Αναστασία Μουτσάτσου – ο Μιχάλης Νικολούδης ήταν παραγωγός στον πρώτο της δίσκο - προτείνει τραγούδια με στίχους που διαθέτουν διαύγεια και καθαρότητα νοημάτων, κινούμενοι σε απόλυτες φόρμες, που καταφέρνουν όμως και γεννούν συγκίνηση.

Ο συνθέτης μελοποιεί χωρίς να πέφτει στην παγίδα να υπερτονίσει τα νοήματα, αλλά σπρώχνει το συναίσθημα από μέσα προς τα έξω καταφέρνοντας λεπτές ποιότητες και ενότητα ύφους.
Ικανότατος ενορχηστρωτής, ο Μιχάλης Νικολούδης έλκει από παντού στοιχεία και χωρίς να παγιδεύεται από τη γνώση, αφήνει το καλλιτεχνικό του ένστικτο να δημιουργήσει παράλληλες μελωδικές γραμμές, καθαρές, περιγραφικές, αλλά απόλυτα μουσικές.

Σ’ ένα δισκογραφικό τοπίο όπου κυριαρχεί η επιτηδευμένη πλαστική "ομορφιά"                                    ο Μιχάλης Νικολούδης  και ο Γιάννης Χαρούλης καταθέτουν τραγούδια φυσικής ομορφιάς, αποτυπώνοντας το όλον.
Ξεχωρίζουν τα : « Έλα πάρε με », « Παλιό τραγούδι », «Θάλασσα γυαλί », « Ανταπόκριση ».


POLYMUSIC
53 Gounari str. 16561 Glyfada Athens Greece
T:+30 2109913444 F:+30 2103420444 
M:+30 6932001000 E: info@polymusic.net
www.polymusic.net
   Ρεπορτάζ :  Sigma  Press 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι αγαπημένοι μας συνεργάτες απ΄την Polymusic ... κι ο εκπληκτικός Γιάννης Χαρούλης στην Sigma Media ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION