Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Kill Deal , εχθές ημέρα Σάββατο 2 Μαίου , σύσσωμη η ομάδα της Sigma , λάτρεψε την τέχνη και τα αστείρευτα ταλέντα σ΄ένα γεμάτο θέατρο από κοινό κάθε ηλικίας !

Μια μεγάλη εμπειρία ζωής , γεμάτη γέλιο , χαρά και μηνύματα !!! 


Εκεί ,στο Γκάζι , στο Θέατρο Άβατον , Ευπατριδών 3  , απολαύσαμε μια απ΄τις πιο εκλεκτές παραστάσεις της σεζόν που τρέχει αυτή τη στιγμή καλλιτεχνικά ! 
 Το Kill Deal είναι ανεπιφύλακτα , η μεγάλη έκπληξη των θεατρικών σκηνών που μας συντροφεύουν αυτή την περίοδο ! 

http://www.theatroavaton.gr/category/performances
http://www.theatroavaton.gr/performances/kill-deal

Τρείς μεγάλοι νέοι καλλιτέχνες , μας κάνουν να γελάσουμε , να σκεφτούμε,να " υποψιαστούμε " , να πειραματιστούμε ...


 Ως θεατές σ΄ένα έργο , που μας " αφύπνισε " αγγίζοντας  σημαντικά σημεία των καιρών , ένα έργο - δίδαγμα για τους νέους ανθρώπους , μια θεότρελλη κωμωδία , με θύματα δυό νέους - μορφωμένους και αξιόλογους   και μια διακαναλική  " στάρ " , που και οι τρείς βιώνουν την σύγχρονη λογική του παραλόγου της κρίσης και  μέσα από ένα απρόσμενο και αναπάντεχο γεγονός , ενώνονται σε μια φιλία υποδειγματική  ...

Η κρίση ενώνει τους ανθρώπους , είναι το μεγάλο μήνυμα του Kill Deal !

Η κρίση τελικά μπορεί να βρεί διέξοδο μέσα απ΄τους έξυπνους ανθρώπους  ! Μοναδικές οι ερμηνείες του Σταύρου Κανελλίδη , της  Άννας Ίρις και του Δημήτρη Νικολόπουλου , καταπληκτική η σκηνοθεσία του  Γιώργου Σουξέ , μοναδικό το σκηνικό και  το ενδυματολογικό  της Καλλιόπης Νάσσιου , καθώς επίσης και το κείμενο της Ειρήνης Αγγέλκου ! Σημαντική και απαραίτητη η διαρκής παρουσία της Κλεοπάτρας Σβανά , που δεν αφήνει λεπτό την σκηνή απ΄τη ματιά της !
Η μουσική επιμέλεια του Σταύρου Κανελλίδη μας ενθουσίασε , με ζωντανά λατρεμένα κομμάτια της dance μουσικής σκηνής ! Το πρόγραμμα , μας " φώναζε " να το ξεφυλλίσουμε κι ήταν κι αυτό εξαιρετικά φροντισμένο απ΄τον " μαιτρ " του είδους , Σταύρο Κανελλίδη .... Με σημασία ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια , περιέγραφε αυτό ακριβώς που είδαμε , έξυπνα και ουσιαστικά σε κείμενα της εκλεκτής  Λίλλυς Ιωαννίδη ... Άψογες οι φωτογραφίες του προγράμματος απ΄την Ελένη Αγαθονικιάδου και μια μορφή   " κόμικ " , μας ανέβασε την διάθεση,
στο πρόγραμμα , για να παρακολουθήσουμε πιο ανυπόμονα την παράσταση !




 Ένα τρέιλερ ,απίστευτου concept αλλά κι ένας Γιάννης Μποσταντζόγλου που με το guest του στην παράσταση ... ίσως γίνει  < ας το πούμε > λίγο ... προφητικός !!! 'Ετσι για να προετοιμαζόμαστε για τα"καλύτερα"....


Τρείς νέοι , όμορφοι και χαρισματικοί άνθρωποι , που τους παρακολουθούμε να ερμηνεύουν και να μας ανεβάζουν τη διάθεση , το κέφι και ... την λίμπιντο !!! 

Η " σχεδόν " δύωρη παράσταση , χωρίς διάλειμμα παρακαλώ , κύλησε με τόσο γρήγορους κι εναλασσόμενους  ρυθμούς , που δεν καταλάβαμε πως πέρασαν τόσο ευχάριστα αυτές οι δύο ώρες !

Στα πιο μικρά θέατρα τελικά αποδεδειγμένα , κρύβονται τα καλύτερα !
Ένας μικρός " θησαυρός " τέχνης , η παράσταση Kill Deal !

Συγχαρητήρια στους συντελεστές και ειδικά στον δικό μας Σταύρο Κανελλίδη , που έχει αποτελέσει ένα μεγάλο κεφάλαιο δύναμης και στήριξης  στην διαδικτυακή τηλεόραση της Sigma και συνεχίζει πάντα να μας " μαγεύει " με τα μοναδικά ταλέντα του και την δημιουργικότητα του !!!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30 , όλοι στο θέατρο Άβατον , για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία ... Κλείστε τώρα τη θέση σας για τις επόμενες παραστάσεις την Παρασκευή και το Σάββατο , 8 και 9 Μαίου . 
 Τηλέφωνο κρατήσεων 6974 5012 67

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Kill Deal , εχθές ημέρα Σάββατο 2 Μαίου , σύσσωμη η ομάδα της Sigma , λάτρεψε την τέχνη και τα αστείρευτα ταλέντα σ΄ένα γεμάτο θέατρο από κοινό κάθε ηλικίας ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION