Κυριακή 3 Μαΐου 2015

H αγαπημένη μας Σάντρα Βουτσά ... " γράφει " για τη Στοά των Αθανάτων !!!

Ένα ταξίδι γεύσης και ποιτικής διασκέδασης , απ΄τη  δική μας εκλεκτή Σάντρα Βουτσά , για το κοινό της Sigma ...




 Κλασσικό  στέκι που υπάρχει απ΄τις αρχές της δεκαετίας του 1980 και συνδυάζει ρεμπέτικα,παλιά λαικά δεκαετίας ' 40 .' 50 κι '60  αλλά και τραγούδια  του Παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου . Πάντα γεμάτο , με κόσμο που διασκεδάζει και τραγουδάει σ΄αυτόν τον χώρο , που είναι γεμάτος ενέργεια απ΄την τεράστια " ιστορία " που κουβαλάει !










Τόσοι μεγάλοι καλλιτέχνες και δημιουργοί ,τόσες χαρές , τόση ζωντάνια ... που όταν μπαίνεις σ΄αυτόν τον καταπληκτικής αισθητικής χώρο ,νιώθεις αυτή την ενέργεια να σε κατακλύζει ! Νιώθεις μια οικειότητα , μια άνεση μες στον χώρο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά , ειδικά εφόσον τραγουδούν οι Μαρία Δεικτά , ο Χρήστος Μανιάτης, ο Δημήτρης Τσαουσάκης ( καταπληκτικός όπως κι ο πατέρας του Πρόδρομος Τσαουσάκης )  αλλά κι ο πολυαγαπημένος Τάκης Βαμβακίδης !





Σε συνδυασμό με την καταπληκτική απλή κουζίνα , που θυμίζει παλιό κλασσικό αθηναικό  εστιατόριο , η  Στοά των Αθανάτων  είναι ένα μέρος  που σίγουρα θα διασκεδάσεις και θα θες να ξαναπάς ! 

Ορεκτικά που πάντα υπήρχαν τις Κυριακές το μεσημέρι στα εστιατόρια που μας πήγαιναν οι γονείς μας ,όταν ήμασταν παιδιά , όπως χταποδάκι ,τζατζίκι , τυροκαυτερή , μελιτζανοσαλάτα , σαγανάκι , πατάτες τηγανιτές , ντολμαδάκια αλλά και χωριάτικη αγαπημένη , λάχανο - καρότο ή μαρούλι με ροκφόρ ...
Και από κυρίως  αρνάκι ριγανάτο , σουτζουκάκια , εσκαλόπ , μοσχαρίσια μπριζόλα αλλά και φιλέτο !
Γεύσεις κλασσικές που όλοι τις έχουμε στη μνήμη μας και είναι πραγματικά όπως τις έχουμε στην μνήμη μας ( θυμήθηκα το φαγητό του Γεροφοίνικα στο Κολωνάκι ) ! 

Πολύ ωραίες οι καινούργιες προτάσεις για διασκέδαση αλλά  και οι κλασσικές  παραμένουν πάντα ... κλασσικές αξίες κι η  Στοά των Αθανάτων  είναι σίγουρα η πρώτη στη λίστα των πιο αγαπημένων απ΄τα στέκια για διασκέδαση !


Στοά των Αθανάτων
Σοφοκλέους  19 - Βαρβάκειος 
210 3214362  -  210 3210342 
Παρασκευή - Σάββατο μεσημέρι και βράδυ
Κυριακή μόνο μεσημέρι 
Φιάλη  80 euro το μεσημέρι κι  90  euro  το βράδυ 
Μενού με κρασί  18  euro το άτομο 
Ποτό 8  euro 


                                            Δημοσιογραφική επιμέλεια  :  Σάντρα Βουτσά 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H αγαπημένη μας Σάντρα Βουτσά ... " γράφει " για τη Στοά των Αθανάτων !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION