Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Αύριο όλοι στηρίζουμε την Φλόγα ... ζωής και αγώνα !!!                Δελτίο Tύπου
«Ανάβει» η Φλόγα και στον χώρο της Μόδας.
Την Δευτέρα 04/05 και ώρα 8.00 μμ θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας- φιλανθρωπικό γκαλά  στον πολυχώρο «Έβδομος»  (Καραγιώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά)  με σκοπό την υποστήριξη του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα   .
Με πολλή αγάπη και μεράκι , η εκδήλωση αυτή παρουσιάζει πρωτότυπες δημιουργίες φορεμένες από «φίλους» της Φλόγας –επώνυμους επαγγελματίες του modeling, καθημερινούς ανθρώπους που «ανεβαίνουν» στην πασαρέλα αλλά και παιδιά- και υπόσχεται ένα «σικ» αποτέλεσμα και διασκέδαση με την συνοδεία μουσικής και ποτών.
Κυρίως όμως, υπόσχεται να δώσει ένα «μάθημα» θέλησης για προσφορά και κοινωνική αλληλεγγύη  για τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο. 
Σας περιμένουμε όλους εκεί!!! 

Στην εκδήλωση θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε  και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών  κ. Πατούλης Γιώργος.
Φλόγα αποτελεί ένα καθαρά εθελοντικό σύλλογο  γονιών παιδιών με καρκίνο. Η Φλόγα μετράει μέχρι και σήμερα 33 χρόνια δυναμικής παρουσίας και κοινωνικού έργου, με  πολλαπλές δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο τηνδιαμόρφωση ενός ολιστικού πλαισίου σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Η Φλόγα από την ίδρυση της αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παιδιών με καρκίνο και για την παροχή σε αυτά της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας.
Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια
Αιγίου 6-8, Γουδή
Τηλ: 2107485000  Φαξ: 2107772421
Μάθετε περισσότερα για την Φλόγα: 
Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αύριο όλοι στηρίζουμε την Φλόγα ... ζωής και αγώνα !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION