Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

H Sigma επιλέγει για εσάς Half Note και Γιώργο Χατζηπαύλου και Λάμπρο Φισφή

Μετά από την sold out εμφάνισή τους στο Half Note την πρωτομαγιά, ο Γιώργος Χατζηπαύλου και ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφουν στο Half Note!!
Λάμπρος Φισφής ...
Οι δύο κορυφαίες παραστάσεις stand up comedy της χρονιάς (“Να ένας σοφός” με τον Λάμπρο Φισφή και “(ακόμα πιο) Δύσκολα τα πράγματα” με τον Γιώργο Χατζηπαύλου) γίνονται μία και κάνουν δυναμικό φινάλε στο Half Note!
Δύο από τους καλύτερους κωμικούς του είδους για πρώτη φορά ενώνουν αστεία κι ενέργεια, τα συνδυάζουν με νέα κείμενα και παρουσιάζουν την πιο δυνατή stand up comedy εμπειρία της χρονιάς!
Απολαύστε μια δίωρη παράσταση που διακωμωδεί την καθημερινότητα, τους ανθρώπους και τις συνήθειές τους.
Γιώργος Χατζηπαύλου  ...
Από την Ελληνίδα μάνα, τη ζωή χωρίς facebook, το γάμο και τη συγκατοίκηση, το μέγεθος και την τεχνική, τα προκαταρκτικά, τις χειραψίες, τα λαϊκά και τα έντεχνα τραγούδια, το πορνό, τις γάτες και τα σκυλιά, τα περιστέρια   μέχρι    την ιστορία του κόσμου μέσα από τα social media, τα περίεργα μούσια, τα χρόνια και την ηλικία, το καμάκι και τις διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα.
HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)
Πληροφορίες – Κρατήσεις – 210 9213310
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ & ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ
Stand up comedy
«Κόμεντι Τούριστς»
Τετάρτη 20 & Κυριακή 24 Μα’ί’ου
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ
Στο Half note


Ακολουθείστε την Sigma σ΄αυτήν την ιδιαίτερη έξοδο ... Έχει γέλιο !!! 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Sigma επιλέγει για εσάς Half Note και Γιώργο Χατζηπαύλου και Λάμπρο Φισφή Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION