Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Συντονιστείτε αυτή τη στιγμή με το ραδιόφωνο του ΚΕΘΕΑ ...

Η  Sigma  δίπλα στο ΚΕΘΕΑ πάντα έτοιμη να στηρίξει ....



                               


             Έρρικα Πρεζεράκου – Με τη δύναμη της θέλησης και της αγάπης
Web Radio Strofi
 τη Δευτέρα 18 Μαΐου, στις 7μμ
κλικ στο: www.kethea-strofi.gr/webradio.php


Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι ένας άνθρωπος φωτεινός, αυτόφωτος, γεμάτος θετική ενέργεια, μια πρωταθλήτρια του σώματος και του πνεύματος.

Η Έρρικα είναι μαζί μας σε αυτή τη διαφορετική από κάθε άποψη εκπομπή, μια εκπομπή που θα αναδείξει τη λιγότερο γνωστή αλλά την πιο ουσιαστική της πλευρά. Με ισχυρό μανιάτικο γονίδιο που καθορίζει την πορεία και την αποφασιστικότητά της στη μέχρι τώρα πορεία της, η Έρρικα θα μιλήσει με τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ για τη σύνδεση Σώματος, Συναισθήματος, Νου και Πνεύματος, για την πίστη που κάθε άνθρωπος οφείλει και πρέπει να έχει στις απεριόριστες δυνατότητές του.
«Τίποτα πιο όμορφο στην καρδιά μας από το να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας» συνηθίζει να λέει με το ολόφωτο χαμόγελό της.
Η Έρρικα δοκιμάστηκε μ’ ένα ατύχημα πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και κατάφερε όχι μόνο να ορθοποδήσει αλλά και να διακριθεί σε πείσμα όλων των προγνωστικών. Και τώρα αυτή την πολύτιμη εμπειρία της τη μετουσίωσε σε μαθήματα θάρρους και αυτοπεποίθησης, που από το 2008 έχουν γίνει πυξίδα ζωής για μικρούς και μεγάλους.
Γι’ αυτό και σας καλούμε να συντονιστείτε στο web radio της ΣΤΡΟΦΗΣ αυτή τη στιγμή .
Γιατί κάθε άνθρωπος είναι μια ανεξάντλητη πηγή θετικής ενέργειας, γιατί, μπορείς, αλλά όχι Μόνος!

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi




                  Χορηγός επικοινωνίας  η διαδικτυακή  τηλεόραση της  Sigma ...

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συντονιστείτε αυτή τη στιγμή με το ραδιόφωνο του ΚΕΘΕΑ ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION