Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Πες μου το ονοματάκι σου κι ας μην ξέρω ποιός είσαι !!! Ή μήπως ξέρω και πολύ καλά μάλιστα ;;;

                                                                   
    Μια  έρευνα της  Sigma  για τα αληθινά ονόματα σπουδαίων καλλιτεχνικών ονομάτων ...

                                              Το ονοματάκι σας  παρακαλώ ;


Δέσποινα Μαλέα
Πολλοί απο τους γνωστούς καλλιτέχνες, στο χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου, γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και απήχηση στο κοινό, χρησιμοποιώντας όχι το πραγματικό τους όνομα αλλα κάποιο ψευδώνυμο!
Σήμερα πλέον, είναι πασίγνωστοι με αυτά τα ψευδώνυμα και πιθανόν αν ακούγαμε ποτέ πως πραγματικά ονομάζονται δεν θα ξέραμε για ποιον μιλάμε!

Κυριακή Παπαδοπούλου 



Για να δούμε  κάποιους απ ' τους σταρ που υιοθέτησαν αυτή την τακτική και γνωρίζουν την διασημότητα με άλλο όνομα!







Χαρίκλεια Ρούπακα
Stefani Joanne Angelina Germanotta: πρόκειται για την διεθνώς γνωστή και εκκεντρική τραγουδίστρια, που συνήθως μονοπωλεί τα κανάλια με τις προκλητικές εμφανίσεις της. Το πραγματικό όνομα της Lady Gaga, είναι σίγουρα δυσκολότερο και μεγαλύτερο απο το παρατσούκλι που διάλεξε!

Brian Hugh Warner: ποιός θα μπορούσε να φανταστεί πως αυτό είναι το πραγματικό όνομα του...μοναδικού Marylin Manson! Ο ακραίος τραγουδιστής έχει αναφέρει τους λόγους που διάλεξε το συγκεκριμένο ψευδώνυμο. Όπως αναφέρει ο ίδιος, ονομάστηκε Marylin , γιατί υποστηρίζει πως είναι θερμός θαυμαστής της μοιραίας Marylin Monroe  κι ότι της μοιάζει και στην ομορφιά...

Madonna Louise Ciccone: η συγκεκριμένη σταρ, όπως πολλοί υποψιαστήκατε, δεν άλλαξε το όνομα της, απλώς κράτησε το πρώτο.. Ο λόγος φυσικά, για την βασίλισσα της ποπ, Madonna!

Tara Leight Patrick: Ποιός θα μάντευε πως πρόκειται για ένα απ΄ τα διασημότερα ονόματα στο χώρο των θεαμάτων κι ένα απο τα πιο αγαπημένα sex symbols...την Carmen Electra!


Margaret Mary Emily Anne Hyra: δικαιολογημένη η..ονομαζόμενη που επέλεξε κάτι πιο εύκολο και σύντομο για την καριέρα της! Είναι το όνομα της Meg Ryan!

Aliaune Damala Badara Thiam: το ίδιο και ο καλλιτέχνης που διέπρεψε στο χώρο της ραπ μουσικής και είχε αυτό το όνομα..Η αλλαγή του σε Akon σίγουρα ήταν μια καλή αλλαγή!
Στέφανος Σακελλάρης Ξυπολυτάς
Και επειδή η αλλαγή ονόματος λόγω marketing δεν συνέβαινε μόνο εκτός οριών,ορίστε και κάποιες ελληνικές περιπτώσεις!

Ευγενία Καρπουζή: είναι το όνομα της αγαπημένης, ελληνίδας ηθοποιού που μας χάρισε όμορφες κινηματογραφικές σκηνές με τις ερμηνείες της, Τζένη Καρέζη!


Κυριακή Παπαδοπούλου: μια ακόμη τραγουδίστρια που επέλεξε ένα πιο εύηχο και χαρακτηριστικό όνομα για να την αντιπροσωπεύει. Φυσικά ούτως ή άλλως, με την φωνή της,η Μαρινέλλα, σίγουρα ξεχώρισε!


Γιάννης Κακοσαίος
Στέφανος Σακελλάρης Ξυπολυτάς: λέγεται ο δημοφιλής και αγαπητός έλληνας τραγουδιστής, με το ψευδώνυμο Νίνο!

Χαρίκλεια Ρούπακα: ο λόγος για την Χάρις Αλεξίου, με την αγγελική φωνή της που λάτρεψε όλος ο κόσμος ύπο αυτήν την επωνυμία.

Ευγενία Καρπουζή
Δέσποινα Μαλέα: είναι το πραγματικό όνομα της Δέσποινας Βανδής, αν και φαίνεται μικρή η αλλαγή του.



Γιάννης Κακοσαίος: λίγοι θα φαντάζονταν πως πρόκειται για τον υπέραγαπητο και άριστο τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχο! Και όμως έτσι ονομάζεται και μάλιστα με αυτό το όνομα ξεκίνησε την καριέρα του!

     
      Ρεπορτάζ  :  Κισελιόβα Αναστασία

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πες μου το ονοματάκι σου κι ας μην ξέρω ποιός είσαι !!! Ή μήπως ξέρω και πολύ καλά μάλιστα ;;; Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION