Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Η Ρέινα Εσκενάζυ αποθεώνει τον Ελληνικό Κινηματογράφο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο !

Ο σπουδαίος Μίμης Πλέσσας ... πρωταγωνιστής στο " Σινεμά του Παραδείσου " , της Ρέινας Εσκενάζυ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με χορηγό επικοινωνίας την Sigma , που σας μεταφέρει το μεγαλείο μιας παράστασης που δεν πρέπει να χάσεις κανείς !

Ο Μίμης Πλέσσας ...αποθεώνεται απ΄το κοινό του !!!
Την Κυριακή 5/4  καλύψαμε ένα ρεπορτάζ - για το magazino της  Sigma Online Television , Action - που μας " γέμισε " με αξέχαστες μουσικές στιγμές από τραγούδια που έχουμε λατρέψει όλοι μας . Καταπληκτικές χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου . Εκπληκτικές φωνές, ηθοποιοί με μεγάλες φωνητικές δυνατότητες ερμηνείας και χορευτικές δεξιότητες καθώς  κι ένα τετραμελές χορευτικό μπαλέτο , στόλισαν  μια παράσταση , που δεν θα θέλετε να τελειώσει ποτέ ! Στο έξυπνο  κείμενο οι  Παναγιώτης Καποδίστριας και  Αργύρης Γιαμάλογλου , οι ενορχηστρώσεις του  Νάσου  Σωπύλη κι ενδυματολόγος η Ελένη Πάτα.  Στην  επιμέλεια του  προγράμματος  η Μπέσσυ Γιαννοπούλου και στην διεύθυνση παραγωγής  ο Βαγγέλης Αγγελακόπουλος , σε μια παραγωγή της  RamsisMVM !

Στο τιμόνι η αγαπημένη σκηνοθέτης του Ελληνικού κοινού , Ρέινα Εσκενάζυ που φιλοξένησε με μοναδική αβρότητα και ευγένεια το πενταμελές  συνεργείο της Sigma, στο stage αλλά και στα καμαρίνια της παράστασης. Σ΄αυτήν την άριστα δομημένη παράσταση διασκεδάσαμε  με την ψυχή μας και  θαυμάσαμε τα μεγάλα ταλέντα των καλλιτεχνών  :  Θωμαίς ΑνδρούτσουΜαργαρίτα ΓκινοσάτηΑναστάση Κολοβό, Πόπη Χριστοδούλου και Άννα Φωτοπούλου . Σε ρόλο έκπληξη, θαυμάσαμε τον Δημήτρη Παπάζογλου,ο οποίος  ξεδιπλώνει τις υποκριτικές και φωνητικές του ικανότητες...

Αστείρευτος και απέραντος καλλιτεχνικά κι ανθρώπινα , ο πάντα έτοιμος για να τον απολαύσει το κοινό του , Μίμης Πλέσσας , που εμφανίζεται φωνητικά καθόλη τη διάρκεια της παράστασης με έξυπνες ατάκες και στο τέλος της  αποθεώνεται απ΄το κοινό του , χαρίζοντας μας αξέχαστες μουσικές στιγμές  ... Ένας άνθρωπος με χιούμορ,που στηρίζει πάντα νέους ανθρώπους δίνοντας τους ευκαιρίες ! 


Η Ρέινα Εσκενάζυ μας ενημέρωσε ότι η παράσταση θα συνεχιστεί για τρείς μόνο ακόμη Κυριακές  που θα ξεκινήσουν απ΄τις 19 Απριλίου , γιατί λόγω του Πάσχα δεν θα υπάρχουν παραστάσεις αυτές τις μέρες. Σπεύσατε να κλείστε την δική σας θέση στο " Σινεμά του Παραδείσου " ,γιατί τέτοιες παραστάσεις δεν πρέπει να τις χάνετε ... Επικοινωνείστε τώρα με το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο που μέσα από τρείς βάρδιες τηλεφωνικής ενημέρωσης , στέκεται πάντα κοντά σας για να σας προσφέρει ξεχωριστά ποιοτικά θεάματα !!!


Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,








Η Μαργαρίτα Γκινοσάτη ανεβάζει στη σκηνή την Μαρία Ιωαννίδου !



Ο φωτογραφικός φακός της Sigma απαθανατίζει για εσάς την Λουκίλλα Πλέσσα ,  τον Μάκη Δελαπόρτα , την Μαρία Ιωαννίδου  και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου ενώ παρακαλουθούνε την παράσταση !



Όλος ο εκλεκτός θίασος της Ρέινας Εσκενάζυ , επί σκηνής !







Η Μαρία Ιωαννίδου τα δίνει όλα , πάνω στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου !


Ένας ταλαντούχος θίασος που μας κάνει να τα ξεχάσουμε όλα και να θέλουμε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε !





Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, 
Τηλ. 210 9315600





Η  παράσταση    " Το σινεμά του Παραδείσου "    έρχεται  στην εκπομπή Action της Sigma Online Television ...


                                                     Η δημοσιογραφική ομάδα της Sigma ... 
        (  οι  συγκεκριμένες  φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί απ΄το πάντα ανυπόμονο team 
                  των  δημοσιογράφων μας από κινητά τηλέφωνα   για την έγκαιρη ενημέρωση σας !  
                Έρχεται το photo gallery της  Photo editor :  Ελένης - Μαρίας Χρυσικού  ) 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ρέινα Εσκενάζυ αποθεώνει τον Ελληνικό Κινηματογράφο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION