Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δελτίο τύπου συνεργασίας Sigma Group με την Pizza Fan


Την 9η  Μαρτίου ξεκινάει η μεγάλη συνεργασία της αγαπημένης πίτσας του Ελληνικού κοινού, της Pizza Fan με τη Sigma Media Group .

Μέσα  απ΄την εκπομπή μαγειρικής μας, "Μαγειρεύω με Σοφία" , με παρουσιάστρια τη chef Σοφία Στάμου, θα ταξιδέψουμε σε όλα τα γευστικά μονοπάτια , που χρόνια τώρα ακολουθούμε πιστά μέσα απ΄την επιχείρηση της Pizza Fan .

Λίγα λόγια για την Pizza Fan

Η PIZZA FAN είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της pizza delivery από το 1996. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996 και σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στο χώρο του pizza delivery. Σήμερα η εταιρία αγγίζει τα 64 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η PIZZA FAN από τα πρώτα της βήματα, εστίασε την προσοχή της στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των καταναλωτών. Γι' αυτό ανέπτυξε ένα πολύπλευρο και ευέλικτο πελατοκεντρικό σύστημα (CRM), που της επιτρέπει να επικοινωνεί καθημερινά με τους καταναλωτές της και να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της.

Προσφέρει σταθερά φαγητό υψηλής ποιότητας:

- σε ευρεία ποικιλία γεύσεων
- με άριστη σχέση τιμής - προϊόντος - 13 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα

Εισάγει νέα πρωτοποριακά προϊόντα, όπως η PIZZA Σίκαλης (μοναδική), η PIZZA με πολύσπορο ζυμάρι , η πίτσα με λεπτή crispy ζύμη, και η PIZZA 4X4 (με τη μεγαλύτερη διάμετρο, 50cm, στην Ελλάδα).

Όραμα της εταιρείας είναι αυτή την επιτυχημένη "συνταγή" να τη γευθεί όλη η Ελλάδα.

Καλά γευστικά ταξίδια σε όλους , μέσα απ΄τον κόσμο της Sigma Online Television και της Pizza Fan !


Sigma Press

9 Μαρτίου 2015

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δελτίο τύπου συνεργασίας Sigma Group με την Pizza Fan Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION