Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Έκθεση Ανοιξιάτικη ΚΑΤΟΙΚΙΑ στο Ελληνικό!


Έκθεση Ανοιξιάτικη ΚΑΤΟΙΚΙΑ στο Ελληνικό!

14 - 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ
 
Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΝΕΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ

Η πιο αγαπημένη έκθεση των ελλήνων καταναλωτών, η Ανοιξιάτικη Κατοικία έρχεται από τις 14 έως τις 22 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.  Ανανεωμένη, ολοκληρωμένη και αναβαθμισμένη, αυτή τη φορά σε διαφορετικό χώρο, στο δυτικό αεροδρόμιο, αντί του ανατολικού, όπου διεξάγονταν μέχρι σήμερα. Μια κίνηση απαραίτητη ώστε να εξασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο το σύνολο των προϋποθέσεων η αρτιότερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών της. 
 
Τι μπορείτε να βρείτε στην ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Για όλους εμάς που αναζητάμε την έμπνευση, τις προτάσεις αλλά και τις λύσεις με τις καλύτερες τιμές, για να κάνουμε το σπίτι μας καλύτερο, η Ανοιξιάτικη Κατοικία, από τις 14-22 Μαρτίου 2015, είναι ο απόλυτος προορισμός μας. Σε ένα χώρο ευχάριστο, άνετο, ασφαλή, λειτουργικό και σύγχρονο, όπως το Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, μας περιμένουν όλες οι κατηγορίες εκθετών και προϊόντων που σχετίζονται με το σπίτι, την επίπλωση, τον εξοπλισμό, αλλά και τη διακόσμησή του. Αναλυτικά:
  
Έπιπλα - Καναπέδες - Κρεβάτια - Στρώματα
Έπιπλα Κήπου & Βεράντας - Είδη Εξοχής
Είδη Εσωτερικής Διακόσμησης
Έπιπλα Κουζίνας & Μπάνιου
Αλουμίνια
Πόρτες ασφαλείας
Ηλιακά- Κλιματιστικά
Χαλιά-Μοκέτες
Έργα Τέχνης
Διακοσμητικά - Φωτιστικά
Λευκά Είδη
Σερβίτσια
Μικροσυσκευές
BBQ Υγραερίου
Υπηρεσίες, Ασφαλιστικές Εταιρίες κ.α.

   
Πώς θα έρθετε
Το Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας μας προσφέρει όλες τις εγγυήσεις ασφάλειας, άριστο σύστημα κλιματισμού, μεγάλο ύψος, σύγχρονη αισθητική και λειτουργική αρχιτεκτονική, απεριόριστες θέσεις parking και ευκολία πρόσβασης είτε με αυτοκίνητο είτε με αστική συγκοινωνία με συχνά δρομολόγια των λεωφορείων από όλα τα σημεία της πόλης ενώ υπάρχει και στάση τραμ με ανταπόκριση σε σταθμούς του Μετρό.
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έκθεση Ανοιξιάτικη ΚΑΤΟΙΚΙΑ στο Ελληνικό! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION