Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

VERTICE HISTORY !


Η εταιρία ιδρύθηκε το 1981 και το 1995 έλαβε την επωνυμία VERTICE. Ο Γιώργος Σταθόπουλος, ιδρυτής της εταιρίας, δραστηριοποιούταν στο χώρο του ενδύματος από την δεκαετία του '60. 
Η ιδέα της εξειδίκευσης στα μεγάλα νούμερα προέκυψε από τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας με παραπανίσια κιλά να δείχνει κομψή και μοντέρνα. Έτσι δημιουργήθηκε το brand nameVERTICE”. Η εταιρία VERTICE εξειδικεύεται στα μεγάλα μεγέθη (No 50-64) παρουσιάζοντας  κάθε χρόνο ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων οι οποίες περιλαμβάνουν προτάσεις και επιλογές, για εμφανίσεις σε κάθε δραστηριότητα της σύγχρονης γυναίκας, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της σε ποιότητα, εφαρμογή, άνεση και χρώμα. Σήμερα είναι μια από τις σημαντικότερες ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο του γυναικείου ρούχου με παρουσία, η οποία συστηματικά αυξάνεται, και στις αγορές του εξωτερικού.
Η εταιρία στα πλαίσια εξάπλωσής της δημιούργησε ένα δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης με το διακριτικό τίτλο “VERTICE”. Η αρχή έγινε το 2001 με τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στο Χαλάνδρι. Ακολούθησαν τα καταστήματα στην Αγίου Μελετίου ,στο εμπορικό κέντρο “MALL OF ATHENS”, στον Κορυδαλλό, στα εμπορικά κέντρα “RIVER WEST” και “SMART PARK”. Τέλος,τα δυο τελευταία καταστήματα που εγκαινιάστηκαν ήταν στη Γλυφάδα και στην οδό Ερμού. Τα καταστήματα του Χαλανδρίου και του Κορυδαλλού έκλεισαν το 2012 στα πλαίσια της αναδιάταξης του δικτύου.
Το 2011 άρχισε να λειτουργεί κι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με το διακριτικό τίτλο “XL CLOSET”, στο οποίο επίσης φιλοξενούνται τα ρούχα μας. Στα καταστήματα VERTICE η κάθε ενδιαφερόμενη μπορεί να βρει και άλλα επώνυμα ρούχα από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις είτε ελληνικής κατασκευής είτε εισαγωγής.
Το όραμα της εταιρίας VERTICE ήταν και παραμένει η βέλτιστη ικανοποίηση του πελάτη,στοχεύοντας στην ανάδειξη της γυναικείας προσωπικότητας,δημιουργώντας και προτείνοντας συλλογές,οι οποίες εμπνέονται από τις τάσεις της μόδας και κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.



  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: VERTICE HISTORY ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION