Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Κάρτα Sigma - Επωφεληθείτε τώρα !

Η  κάρτα της Sigma Media Group αποτελεί μια μεγάλη στήριξη για την καθημερινότητα σας.

Με 150 συμβεβλημένες επιχειρήσεις στους μεγάλους Νομούς της χώρας, 110 συμβεβλημένες επιχειρήσεις στην Αθήνα και 85 συμβεβλημένες επιχειρήσεις στην Θεσσαλονίκη, η κάρτα της Sigma δεν υπόσχεται απλά αλλά πραγματοποιεί !

Εστίαση, διασκέδαση, ψυχαγωγία, τρόφιμα, ρουχισμός, ομορφιά, είδη πρώτης ανάγκης, είδη πολυτελείας, διακοπές, ταξίδια, ηλεκτρονικά είδη, τεχνολογία, ηλεκτρικά είδη, ασφάλειες, είδη σπιτιού, μάστορες, νομικές  και λογιστικές  καλύψεις, κάθε είδους αγορές κι ότι άλλο  μπορείτε να φανταστείτε, εμείς φροντίσαμε ΕΣΕΙΣ να το έχετε με εκπτώσεις από 5% έως 30% - ΜΟΝΟ με την επίδειξη της κάρτας σας ή τον κωδικό συνεργασίας σας με την Sigma, που θα σας δoθεί από το αρμόδιο τμήμα έκδοσης της κάρτας της εταιρείας μας.

Κάθε δίμηνο, γίνεται ανανέωση της κάρτας σας με τις επιπλέον επιχειρήσεις που έχουν εισχωρήσει στο σύστημα μας, προς όφελος σας.

Κάθε τρίμηνο γίνεται ένα μεγάλο bazaar πάμφθηνων αγορών απ΄τις συνεργαζόμενες με την Sigma επιχειρήσεις, με μόνο σκοπό το όφελος του τελικού αποδέκτη, του καταναλωτή, το δικό σας !

Κάθε τρίμηνο γίνεται η κλήρωση ενός δώρου, που αφορά σε οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε μέσα απ΄την αγορά της κάρτας της Sigma και μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση αυτή μόνο με τον κωδικό συνεργασίας σας με την Sigma.

Με συνεχή ενημέρωση από τα newsletters που σας αποστέλλει η Sigma, έχετε τη δυνατότητα για άμεσο οικονομικό όφελος σε προσφορές και εκπτωτικές ενέργειες σε προιόντα και υπηρεσίες καθημερινά.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, μαζεύουμε ονειρεμένες λύσεις και προτάσεις για την καθημερινότητα σας και σας τις προσφέρουμε σε ακόμη πιο χαμηλές τιμές, προσκαλώντας σας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνει το τμήμα
δημοσίων σχέσεων της Sigma. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !
Διασκεδάζετε και εάν το επιθυμείτε ταυτόχρονα κάνετε τις αγορές σας, 
ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, με τεκμηριώμενες κι εκτενείς έρευνες
του τμήματος έκδοσης ΚΑΡΤΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ της Sigma  !!!

Κι όλα αυτά μόνο με μια δική σας εφάπαξ συμμετοχή για την απόκτηση της χρυσής κάρτας της Sigma μόνο με 10 euro για ένα ολόκληρο έτος, απ΄την ημερομηνία εγγραφής σας στο πρόγραμμα.

Η οικογενειακή κάρτα της Sigma, που αφορά σε τετραμελή οικογένεια, διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 20 euro με τέσσερις κωδικούς για την δημιουργία τεσσάρων καρτών.
Κάθε χρόνο, 50 τυχεροί κάτοχοι της προνομιακής κάρτας της Sigma κερδίζουν την ανανέωση για το επόμενο έτος τους χωρίς την συμβολική συμμετοχή των 10 euro, κατόπιν κλήρωσης.

Το 50% των εσόδων της κάρτας, διατίθεται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Sigma.

Επικοινωνείστε μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο της Sigma  ή στείλτε μας 
ένα  e-mail : sigmagreece.studio@outlook.com.gr , για να  σας δώσουμε όλες
τις  απαραίτητες  πληροφορίες  για  την προνομιακή κάρτα της Sigma .


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κάρτα Sigma - Επωφεληθείτε τώρα ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION