Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Όταν η φαντασία συνάντησε το grill ...γεννήθηκε το Butcher's bite !

Butcher's bite ...

Μια νέα ιδέα, μια καινούργια πρόταση γεννήθηκε στο Χαλάνδρι ... Βιομηχανικό ντεκόρ σε γκρι, μαύρο, λευκό, ξύλο και σίδερο, σ' έναν χώρο που συνδυάζει το καταπληκτικό φαγητό, το ποτό και το μπακάλικο-delicatessen !
      
Ένα grill resto με μπάρα για ποτό και τσιμπολόγημα (...όχι υποχρεωτικό !), ένας παράδεισος για τους γευστικούς αδένες, με έντονες γεύσεις, όπως το συκώτι μοσχαρίσιο ταλιάτα, κεμπάπ με γεμιστό τυρί Philadelphia, RibEye γάλακτος σχάρας, μοσχάρι ταλιάτα, μπριζολάκια χοιρινά σχάρας αλλά και τα κλασσικά -street food- καλαμάκια (μοσχάρι, κοτόπουλο, χοιρινό, αρνί, κεμπάπ).

Όλα του grill μαριναρισμένα στις δικές μας μυστικές και πεντανόστιμες μαρινάδες !
Όσο για τις σαλάτες, με βιολογικό, γευστικότατο λάδι, συνοδεύουν άψογα τα πιάτα του grill, όπως η Βutcher's bite με ρόκα, ανθότυρο, σταφίδες, πλιγούρι, μαϊντανό και λαδολέμονο, η Βutcher's coleslaw με λάχανο, καρότο, ραντίτσιο, πράσινο μήλο, σταφίδες, μαγιονέζα και μέλι , και η "πειραγμένη" Μαργαρίτα με φιλεταρισμένη ντομάτα, mozzarella, ρόκα, σαλάτα, sauce βασιλικού, κουκουνάρια, πάπρικα.

Γλυκά Ελληνικά, λίγο κλασσικά και αρκετά "μοντέρνα", όπως το γιαούρτι με γλυκό κουταλιού (πάντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς) ή το γαλακτομπουρεκάκι με κρέμα βανίλιας, κρέμα πορτοκαλιού και παγωτό !

Κρασιά μόνο Ελληνικά και κάποια βιολογικά. Μπύρα FIX, και η απαλή και η δυνατή !
Ούζο και τσίπουρο από μικρούς παραγωγούς - Πάντα !
Και το καλύτερο ;;; ... Όλα μας τα προϊόντα, νωπά και συσκευασμένα, τα αγοράζεις απ΄το μπακάλικο-delicatessen του Butcher's bite, μαζί με τις πεντανόστιμες (...και μυστικές !) μαρινάδες μας και έχεις ότι χρειάζεσαι για να κάνεις το τέλειο barbeque, σπίτι σου !

Ως νέα πρόταση φυσικά δεν θα μέναμε εκεί... Στον κατάλογο μας, υπάρχουν και τα Ελληνικά cocktail ! Ρετσίνα, μαστίχα, ούζο, ρακί και κρασί είναι η βάση για γευστικά, δροσερά πρωτότυπα cocktail όπως το greek bloody mary... αλλά και φρέσκια ζουμερή, δροσιστική λεμονάδα !
Το ακόμα καλύτερο ;;; Οι τιμές μας ... από 7€ μπορείς να φας και να πιείς !

Μια νέα πρόταση λοιπόν, που τα συνδυάζει όλα... Άριστη ποιότητα, άψογο service, καταπληκτικό περιβάλλον, ατμοσφαιρική μουσική, delicatessen και χαμηλές τιμές !

ΤΕΛΕΙΟ !!!


Butcher's bite
Κολοκοτρώνη 13 Χαλάνδρι
Τηλ.: 2130 327425

Ανοιχτά 7 ημέρες από 11.00 εώς αργά
Parking σχετικά εύκολο στα γύρω στενά
Τιμή, το άτομο από 7 εως 17€

Επιμέλεια : Σάντρα Βουτσά
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όταν η φαντασία συνάντησε το grill ...γεννήθηκε το Butcher's bite ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION