Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Ο Θωμάς Κινδύνης συνεχίζει τις διαδικτυακές του συναντήσεις...

 

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΚΙΝΔΥΝΗ

ΘΕΜΑ: Πώς να επιλέγεις τους σωστούς ανθρώπους

Ένας πρακτικός οδηγός για να επιλέγεις τον συνεργάτη σου, τον συμπαίκτη σου, τον αγαπημένο σου.

Ο Θωμάς Κινδύνης συνεχίζει τις διαδικτυακές του συναντήσεις.

Αυτή τη φορά με θέμα τα κριτήρια με τα οποία μπορείς να επιλέξεις τους ανθρώπους με τους οποίους θέλεις να εμπλέκεσαι, να συνεργάζεσαι ή να συναναστρέφεσαι, με βάση την κινητήριο δύναμη όλων των δράσεων και των συμπεριφορών της ζωής μας, το συναίσθημα.

Έχετε ποτέ αναλογιστεί τη δύναμη και τη σημασία του συναισθήματος στη ζωή μας;

Έχεις αναλογισθεί ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι; Ποιον μπορείς να εμπιστευτείς, να συνεργαστείς ή να δημιουργήσεις μαζί του μια οικογένεια;

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι η πορεία μας, οι επιτυχίες, οι αποτυχίες, τα κατορθώματα ή η αδράνεια μας είναι αποτέλεσμα και επακόλουθο του συναισθήματός μας;

Αν γνωρίζαμε πως μπορούμε να αναγνωρίζουμε τη συναισθηματική κατάσταση των γύρω μας θα γλιτώναμε από αρκετές κακοτοπιές και λάθος επιλογές.

Πως μπορείς να ανακαλύψεις τα βασικά στοιχεία της ανθρώπινης συμπεριφοράς; Και πως θα αποκτήσεις τις ικανότητες εκείνες για να ξεχωρίζεις τους αληθινούς φίλους, γνωρίζοντας και παρατηρώντας το επίπεδο επικοινωνίας τους και αντιμετώπισης εν γένει της ζωής.

Το σεμινάριο αυτό αποσκοπεί στην γνωστοποίηση των δράσεων και των συμπεριφορών που κρύβουν τα συναισθήματα και στο πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους άλλους αλλά και τον εαυτό μας να απαλλαγεί από αρνητικά συναισθήματα.

Από το σεμινάριο αυτό ευελπιστούμε να αποκτήσεις τις γνώσεις και τα εργαλεία για να ανακαλύπτεις ποιους θα εμπιστεύεσαι, σε ποιους μπορείς να βασιστείς και σε ποιους όχι.

Θα εστιάσουμε στο πως μπορούμε να αναγνωρίζουμε την συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου, χρησιμοποιώντας και προβάλλοντας στιγμιότυπα κινηματογραφικών ταινιών του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν για δύο Πέμπτες (18 και 24 Απριλίου) μέσω της πλατφόρμας zoom και θα η ύλη θα είναι αλληλένδετη.

ΠΟΤΕ: Πέμπτη 18/4 και 25/4

ΩΡΑ: 19:00-20:30

Μέσω της πλατφόρμας Ζoom

Με ελεύθερη είσοδο. (Εξασφαλίζετε τη θέση σας στέλνοντας στο email morfesekfrasis@gmail.com και λαμβάνετε δωρεάν τον σύνδεσμο)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-3464903 και 210-3464002


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Θωμάς Κινδύνης συνεχίζει τις διαδικτυακές του συναντήσεις... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION