Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

«GODDESS ARTEMIS AWARDS 2023» ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ - EURO AMERICAN WOMEN’S COUNCIL

Η οικογένεια Αλαφογιάννη με τον κύριο Τζόρτζ Τσούνη
 

EURO AMERICAN WOMEN’S COUNCIL

Η ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ EAWC

κυρία ΛΟΥΛΑ ΛΟΗ ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗ

με την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. κυρία CAROLYN B. MALONEY

ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ

27η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

«GODDESS ARTEMIS AWARDS 2023»

ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Βραβεία Άρτεμις - Το Ευρω Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών (EAWC) γιόρτασε στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 27 χρόνια Δράσης

Εικοσιεπτά συναπτά έτη, συμπληρώνει εφέτος ο θεσμός του Ευρω Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών – EAWC- με την απονομή των βραβείων της «Θεάς Αρτέμιδος».

Μία πρωτοβουλία, που λειτουργεί ως ενωτική Γέφυρα, στηρίζοντας κοινωφελείς και πατριωτικούς σκοπούς, βραβεύοντας ταυτόχρονα εξέχουσες προσωπικότητες που διακρίνονται για την αλληλέγγυα και υποστηρικτική τους στάση προς την κοινωνία, τη δημόσια υγεία, την τέχνη και τον πολιτισμό και θέτουν το παράδειμα για τις μελλοντικές γενιές ηγετών.

Τα Συνέδρια και οι εκδηλώσεις του EAWC, στη διάρκεια όλων αυτών των ετών, έχουν στόχο να συνδέσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες με προσωπικότητες του εξωτερικού, να υπογραμμίζουν και να σφραγίζουν τα κοινά ενδιαφέροντα και τις αξίες, και παράλληλα, να μπορούν να υλοποιούνται συνεργασίες επωφελείς για όλους. Ταυτόχρονα, το Ευρω Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών, με επικεφαλής τη δημιουργό του Λούλα Λόη Αλαφογιάννη, δίνει την ευκαιρία σε κάθε εκδήλωση, να ακούγεται η φωνή της Ελλάδας και των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο.

Τα φετινά βραβεία της Θεάς Αρτέμιδος, πραγματοποιήθηκαν στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 7μμ.

Η εκδήλωση είχε τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

Το πρόγραμμα παρουσίασε η Δημοσιογράφος του CNN GR Νατάσσα Ν. Σπαγαδώρου και ο Δημοσιογράφος του IONIAN TV Περικλής Πατσούρης.

Η φετινή εκδήλωση της τελετής απονομής των βραβείων, είχε συμβολικό και σεμνό χαρακτήρα και ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πρόσφατων τραγωδιών στην Ελλάδα.

Συνέχισε με τον Εθνικό μας Ύμνο που τραγούδησε η Ελληνίδα Τραγουδίστρια, Βίκυ Καρνέζη και τον Εθνικό Ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών που τραγούδησε η Angelina Alexon Ελληνο – Αμερικανίδα pop star.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης της 25ης Σεπτεμβρίου 2023, απονεμήθηκε το βραβείο της «Θεάς Αρτέμιδος» στην κυρία Carolyn B. Maloney, η οποία τίμησε τη Βουλή των Ηνωμένων Πολιτειών επί 33 χρόνια με σημαντικά επιτεύγματα και προσφορά για το λαό και την πατρίδα της, τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης, η κυρία Maloney έχει ανακηρυχθεί Επίτιμη Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών για τις μεγάλες υπηρεσίες που έχει προσφέρει ως Βουλευτής στο Αμερικανικό Κογκρέσο, προκειμένου να στηρίξει τα Εθνικά ζητήματα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Καλωσορίσματα έγιναν από:

· Την Ιδρύτρια και Πρόεδρο του Ευρω Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών (EAWC), Λούλα Λόη Αλαφογιάννη

· Τον Πρώην Πρόεδρο της Ελλάδος (2015 – 2020), Προκόπιο Παυλόπουλο

· Τον Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, Tζόρτζ Τζ. Τσούνης

· Την Ομοσπoνδιακή Βουλευτή των Η.Π.Α. (1993 – 2023), Carolyn B. Maloney

· Την Βουλευτή Νομού Ηλίας Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

· Την Τακτική Καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Συνεργάτιδα Γλωσσολογίας στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Harvard, Δρ. Νικολέττα Τσιτσανούδη-Μαλλίδη. Στον χαιρετισμό της η κυρία Νικολέττα Τσιτσανούδη... τόνισε ότι είναι Λαρισαία. και βιώνει τον πόνο των συμπατριωτών της, εξαιτίας των πρόσφατων καταστροφικών πλημμυρών. Κάλεσε δε όλους τους πολίτες, να στηρίξουν τη Θεσσαλία, ώστε να ορθοποδήσει ξανά γρήγορα.

· Τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της Nazionale Piloti, Mario di Natale · Τον Πρόεδρο του Οργανισμού www.safe-drive.org, Κωνσταντίνο Μαστωράκη

· Τον Συνιδρυτή του Ευρω Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών (EAWC), Γιάννη Αλαφογιάννη

Βραβεύτηκαν διακεκριμένες προσωπικότητες από την Ελλάδα με αξιοσημείωτη προσφορά:

· O Πρώην Πρόεδρος της Ελλάδος (2015 – 2020) Προκόπιος Παυλόπουλος

· O πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, Tζόρτζ Τζ. Τσούνης

· O Ιδρυτής & Πρόεδρος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Γεώργιος Β. Αποστολόπουλος

· O διακεκριμένος Ακαδημαϊκός και Διαστημικός Επιστήμων Δρ. Σταμάτιος Κριμιζής

· H Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΚΑΠΤΥ του Εθνικού Κέντρου Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε., Μωραϊτάκη - Πικρού Ελευθερία

· O σπουδαίος Έλληνας Συνθέτης Μίμης Πλέσσας

· H πρώτη Γυναίκα Ροκ Σταρ Μέσης Ανατολής και Ακτιβίστρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Lydia Canaan

· O Έλληνας Σκηνοθέτης και Παραγωγός Γιάννης Σμαραγδής

· H Ελληνίδα Ηθοποιός, Θεατρική Συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρική επιχειρηματίας Μιμή Ντενίση, που είπε, όταν κάποιος έχει πάθος, μπορεί να συμπαρασύρει πολύ κόσμο, το ίδιο κάνει και η Λούλα που έχει τεράστιο πάθος για το έργο του Ευρω Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών.

· O Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Καράτζη, Αντώνης Καράτζης,

· O Έλληνας Ερευνητής, Μαθηματικός και Στρατηγικός Αναλυτής Νίκος Λυγερός

· H Αντιπρόεδρος του Ζαππείου Μεγάρου Χριστίνα – Μαριάνθη Καφετζή

· O Διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου της Ελλάδος Δρ. Γεώργιος Κακαβάς

· Ο διεθνούς φήμης Έλληνας Σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Ζούλιας

· Ο Έλληνας Σεναριογράφος Διευθυντής Κινηματογράφου και Τηλεόρασης με το τελευταίο του επίτευγμα: «Το δάκρυ της Παναγίας», Μενέλαος Τζαβέλλας

· Η πρόεδρος του Ομίλου Zere Real Estate Marie Zere

· Η Έλληνας Επιχειρηματίας & Νομική Σύμβουλος 3Μ, South East Europe, DE&I Lead SEE Αντιγόνη Παπαγγελοπούλου

· Η Ελληνο – Αμερικανίδα pop τραγουδίστρια και στιχουργός Angelina Alexon

· Ο Ασκούμενος Δικηγόρος και Πρόεδρος του «Youth Committee for the Reunification of the Parthenon Marbles – project.gr» Αθανάσιος Γεωργούντζος.

Ο θεσμός απονομής των βραβείων της Θεάς Αρτέμιδος περιλαμβάνει και τη βράβευση προσωπικοτήτων διεθνούς εμβέλειας, εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου 2023 στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Τις εκδηλώσεις του EAWC έχουν τιμήσει με την παρουσία τους προσωπικότητες διεθνούς κύρους και προβολής, όπως η Hillary Clinton, ο αείμνηστος Sir Sean Connery, η αντικυβερνήτης της Πολιτείας Maryland των Ηνωμένων Πολιτειών Kathlyn Kennedy, τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Robert F. Kennedy, ο βουλευτής Joe Kennedy, η Αντιπρόεδρος

Χρηματιστηρίου NASDAQ Νέας Υόρκης Mary Bell Amber, ο Πρόεδρος Τηλεοπτικού Σταθμού WLIW1, Long Island, Νέας Υόρκης Terel Cass, η Ομοσπονδιακή Βουλευτής Η.Π.Α. Carolyn B. Maloney, ο Βουλευτής US John Paul Sarbanes, ο Βουλευτής US, Gus Billirakis, η Βουλευτής US, Grace Meng, η Βουλευτής US Kathleen Rice, o Βουλευτής US Lee Zeldin, η Co – Author, Philanthropist Edie Fraser. Η Edie, έχει διακριθεί με 40 βραβεία, τα οποία αφορούν στην Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, Ηγεσία και Διαφορετικότητα, η συγγραφέας και διευθύντρια τηλεοπτικού σταθμού Rita Cosby, ο συνθέτης και τραγουδιστής παγκόσμιας εμβέλειας Tomaschek Bednarek, η φιλάνθρωπος και καθηγήτρια Harvard Francine Lefrak. Με το όνομα της υπάρχουν περιφέρειες στο Queens και το Manhattan, Νέας Υόρκης. Ο συνθέτης και τραγουδιστής διεθνούς εμβέλειας Jimmy Web, η Βουλευτής US Jennifer Dunn, η Υφυπουργός Εμπορίου US Marjory Siaring, η Αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος US Patricia Harrison, ο μεγάλος τραγουδιστής που λατρεύει την Ελλάδα Eric Burdon και ο Έλληνας ηθοποιός Theo Alexander. Η κυρία Phyllis Hill Slater, Μέλος με σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής του ρεπουμπλικανικού κόμματος στη Νέα Υόρκη και επιχειρηματίας. Η κυρία Terry Neese, Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στην Οκλαχόμα και του Institute for Economic Empowerment of Women. Η κυρία Daisy Gallagher, Πρόεδρος της μεγάλης διαφημιστικής και Δημοσίων Σχέσεων εταιρείας Gallagher and Gallagher στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο κύριος Mario Di Natale, Ιδρυτής και Πρόεδρος των Πιλότων της Formula 1. Ο κύριος Κώστας Μαστοράκης, Ιδρυτής του Οργανισμού safe-drive.org και εκπρόσωπος της Nationale Piloti στην Ελλάδα. Η κυρία Bonnie Cherbowskie, Αναπληρώτρια πρόεδρος του EAWC στη Λατινική Αμερική και το Μεξικό, φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας, με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία και στην πολιτική του Μεξικού. Η κυρία Gina Slater Parker, πρόεδρος του Οργανισμού στην Αμερική, Black Women Enterprises. Η κυρία Judy Sheppard, Exec Press of Global Business Relations, η κυρία Κατερίνα Μονογυιού, Ελληνίδα Βουλευτής και πολλοί ακόμη.

Η Επιτροπή έδωσε ραντεβού του χρόνου, στην 28η επέτειο του Συμβουλίου.

Τα γλυπτά για τα Βραβεία “Goddess Artemis Awards” δημιούργησε ο γλύπτης Εξηκίας Τριβουλίδης.

Χορηγοί του catering της εκδήλωσης ήταν: Η αλυσίδα των εστιατορίων nice and easy και η αλυσίδα Candy Cat.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με με την 27η απονομή των βραβείων της «Θεάς Αρτέμιδος» και το Ευρω Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών (EAWC), παρακαλώ επικοινωνήστε με το EAWC μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@eawc.org.

EURO AMERICAN WOMEN’S COUNCIL 

https://www.eawc.org/


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «GODDESS ARTEMIS AWARDS 2023» ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ - EURO AMERICAN WOMEN’S COUNCIL Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION