Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Η νέα γλυκόπικρη κωμωδία του Ανδρέα Αριστοτέλους παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε σκηνοθεσία Ιωάννη Κλειδέρη...

 


"Κάθε Τρίτη" 

Η Τρίτη δεν είναι μια απλή μέρα. Είναι μια μέρα διαφορετική. Ένας συγκεκριμένος στόχος, να αλλάξεις τον γάμο σου. Αφήνεις την δουλειά σου, προσπαθείς να βρεις πάρκινγκ ενώ έχει λαΐκή, να δώσεις εξήντα ευρώ και η συνεδία ξεκινάει. Ένα ζευγάρι που έρχεται αντιμέτωπο με όλα τα προβλήματα και τα θέλω ενός γάμου. Κάθε Τρίτη και μια νέα εξομολόγηση. Γιατί εκεί που τελειώνει ένα θέμα ξεκινάνε άλλα δέκα. Κάθε Τρίτη και μια νέα εμπειρία, εφόσον μετά από κάθε Τρίτη, έρχονται στην επιφάνεια πολλές αλήθειες και κάποια καλά κρυμμένα μυστικά. 

Η νέα γλυκόπικρη κωμωδία του Ανδρέα Αριστοτέλους παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε σκηνοθεσία Ιωάννη Κλειδέρη. Η αντίθεση των δυο φύλων που συγκρούονται κάθε Τρίτη όλο και περισσότερο. Αλήθεια, ποιο είναι το ισχυρό φύλο; Υπάρχει ευτυχία σε ένα ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας; Η μητρότητα είναι το παν για μια γυναίκα; Όλα αυτά κι άλλα τόσα θα σας απαντήσει η σύμβουλος γάμου! 

«Κάθε Τρίτη» 

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους 

Σκηνοθεσία: Ιωάννης Κλειδέρης 

Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Γεωργοπούλου 

Κοστούμια: Ραφαηλία Γύφτου

Παίζουν: Νίκη Πολύζου- Θάνος Παπαθανάσης- Ελένη Κουκουλάρη 

Κάθε Τρίτη στις 21:00

Γενική είσοδος: €10

ProjectrR (Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10- Καλλιθέα)

Τηλέφωνο κρατήσεων 2111110055 (Απαραίτητη κράτηση)


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η νέα γλυκόπικρη κωμωδία του Ανδρέα Αριστοτέλους παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε σκηνοθεσία Ιωάννη Κλειδέρη... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION