Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

ΟΣΠΡΙΑ ΧΑΣΙΩΝ#ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ !

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΟΣΠΡΙΑ ΧΑΣΙΩΝ” ΑΠ΄ΤΟ ΚΑΡΠΕΡΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ , ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ . 



https://ospriaxasion.gr/


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ


 Σε ένα όμορφο χωριό στο νότιο τμήμα του νομού Γρεβενών, το Καρπερό, επέλεξε η οικογένεια Παπαδόπουλου να αναπτύξει πρότυπες καλλιέργειες σιτηρών , οσπρίων και δημητριακών.

Ανέκαθεν γεωργοί, έχοντας μεγάλη αγάπη για τη γη και τα προϊόντα της, καλλιεργούσαν πολλά στρέμματα σιτηρών, οσπρίων, δημητριακών, κηπευτικών και αρωματικών φυτών, γνωρίζοντας πολύ καλά την διατροφική τους αξία.

Δημιουργήθηκε η ιδέα να προωθήσουν τα προϊόντα τους και στα αστικά κέντρα χωρίς μεσάζοντες. Η ουσία τού εγχειρήματος βρίσκεται στην ποιότητα,στην οποία είναι  “αδιαπραγμάτευτοι”.


Τα όσπρια είναι γνωστή τροφή των ανθρώπων από τα αρχαία χρόνια.

Οι πρωτεΐνες που περιέχουν αρκετά από αυτά, όπως είναι τα φασόλια μπορούν να υποκαταστήσουν τις ζωικές πρωτεΐνες, που είναι απαραίτητες για τη διατροφή του ανθρώπου.

Ανάμεσα στα όσπρια, που καταναλώνει άμεσα ο άνθρωπος, ανήκουν τα φασόλια, οι φακές, τα ρεβίθια, η φάβα και άλλα προϊόντα τα οποία καλλιεργεί η οικογένεια Παπαδοπούλου -  με τις καλύτερες συνθήκες σε μια περιοχή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά η οποία έχει ενταχθεί στον χάρτη Παγκόσμιων Γεωπάρκων της UNESCO με την ονομασία Γεωπάρκο Γρεβενών & Κοζάνης “Τηθύς”.

Info

ΟΣΠΡΙΑ ΧΑΣΙΩΝ


https://ospriaxasion.gr/

Υπεύθυνος επικοινωνίας
Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος : 2462 034 534

e-mail : info@ospriaxasion.gr

Social media
Facebook : https://www.facebook.com/ospriaxasion

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ , ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
             

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΑΠ΄ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ACTION IN GREECE ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2023 

Η Χαρά Παπαδοπούλου στη δεξίωση γενεθλίων του
ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ



Η Χαρά Παπαδοπούλου με τη leader του
Action In Greece , κυρία Σοφία Στάμου





Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΣΠΡΙΑ ΧΑΣΙΩΝ#ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION