Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Η επιτροπή των Greek International Women Awards, ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της ψηφοφορίας του κοινού...

 

Ξεκινά η ψηφοφορία του κοινού για τα διεθνή βραβεία

3rd Greek International Women Awards (GIWA)

Ψηφίστε για να  αναδείξετε και να επιβραβεύσετε

τις Ελληνίδες ανά τον κόσμο  για τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα

Η επιτροπή των Greek International Women Awards, ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της ψηφοφορίας του κοινού. Η διαδικασία ξεκινά 17 Μαίου 2023 και θα διαρκέσει μέχρι 31 Ιουλίου 2023.

204 Ελληνίδες από 15 χώρες παγκοσμίως μοιράστηκαν την ιστορία τους δη-λώνοντας συμμετοχή στα Greek International Women Awards. Τώρα, οι γυ-ναίκες που πέρασαν στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας των βραβείων, μπορούν να αναγνωριστούν και να επιβραβευτούν για την πορεία και το έργο τους με τη δική σας ψήφο.

Το κοινό μπορεί να τις γνωρίσει και να τις ψηφίσει μέσω της επίσημης ιστο-σελίδας των βραβείων https://greekinternationalwomenawards.com/3rd-giwa-shortlisted-candidates/.

Οι φετινές υπό βράβευση κατηγορίες είναι: 

Τέχνες & Πολιτισμός (Arts and Culture), Επιχειρηματικότητα (Busi-ness and Entrepreneurship), Σχέδιο (Design), Εκπαίδευση και Ψυχολογία (Education & Psychology), Περιβάλλον & Βιωσιμότητα (Environment & Sustainability), Μόδα (Fashion), Οικονομικές Επιστήμες (Finance), Τουρι-σμός και Φιλοξενία (Hospitality), Νομική και Πολιτικές Επιστήμες (Law & Political Sciences), Μέσα Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ (Media & Market-ing Communications), Θετικές Επιστήμες και τεχνολογία (Science and Technology), Ναυτιλιακά (Shipping), Κοινωνική Ευθύνη (Social Responsibil-ity), Αθλητισμός (Sports), Young Star Award (Βραβείο πρωτοεμφανιζόμε-νων γυναικών).

Η εντυπωσιακή συμμετοχή στα βραβεία από γυναίκες εντός και εκτός συνόρων αποδεικνύει ότι οι Ελληνίδες ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τις ικανότητες και το έργο τους.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν σε κάθε κατηγορία έχουν περάσει από την δια-δικασία εποπτείας και ελέγχου της αίτησης τους από την EY Greece και έ-χουν βαθμολογηθεί από την Κριτική Επιτροπή των βραβείων. Η κριτική επι-τροπή των βραβείων αποτελείται από προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους στην Ελλάδα και διεθνώς και αντιπροσωπεύουν τις αξίες των GIWA: αριστεία, εγκυρότητα, σεβασμός, παραγωγικότητα, υπευθυνότητα, διαφάνεια και ήθος https://greekinternationalwomenawards.com/3rdgiwa-categories-and-judges/

Στη τελική φάση της διαδικασίας επιλογής της νικήτριας κάθε κατηγορίας η δύναμη είναι στα δικά σας χέρια.

Γνώρισε αυτές τις γυναίκες, πάρε έμπνευση, ψήφισε την καλύτερη και γίνε αρωγός της Ελληνίδας που διαπρέπει διεθνώς.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 σε μία μονα-δική τελετή απονομής βραβείων στο Ιδρυμα Μείζωνος Ελληνισμού – Ελ-ληνικός Κόσμος.

Επίσημοι χορηγοί και υποστηρικτές:

Τα βραβεία GIWA υποστηρίζονται από διακεκριμένες επιχειρήσεις, οργανι-σμούς και επιχειρηματίες και λειτουργούν υπο την αιγίδα του Δήμου Αθηνών, Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Υ-πουργείο Εξωτερικών, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδη-μου Ελληνισμού, Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχει-ρηματιών

Gold Sponsor & Process Reviewer: EY Greece

Gold Sponsor: COSMOTE

Category Sponsor (Environment & Sustainability): Heracles Group of Com-panies

Venue Sponsors: Φουαγιέ -Θεάτρου Παλλάς, Panas Group, ‘Ελληνικός Κό-σμος’ - Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμου

Advertising Sponsor: Chalos & Co,P.C.

Accounting Sponsor: UKBC Business Consulting

Production Sponsor: Meliora Communications

Platform Sponsors: Eventora, Inku, Aesopia

Media partner: ERTWORLD, ERTFLIX, COSMOTE TV, ΣΤΑΣΥ

Supporters: Δύναμη Προσφοράς, Unique Minds, Womenontop, Mexoxo, Life&Smile, IforU, Krikos, Financial Greeks, Hellenides, ICC Hellas, The Ab-stract Girl, Lean in Hellas, Υπέροχες Γυναίκες, SEGE

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η επιτροπή των Greek International Women Awards, ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της ψηφοφορίας του κοινού... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION