Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

HOTEL GANIMEDE ΠΡΩΙΝΟ#ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ !

 

Χρυσούλα Παπαλέξη : η πηγή έμπνευσης και δημιουργίας
του ξενοδοχείου Ganimede εδώ με την κόρη της , Εύη
Παπαλέξη - που αποτελεί τη σημαντική και λαμπερή συνέχεια της
εξαιρετικής επιχείρησης 

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΝYΜΗΔΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το ξενοδοχείο Γανυμήδης βρίσκεται σε ένα ήσυχο μέρος στο κέντρο του Γαλαξειδίου, 5 μόλις λεπτά από το φημισμένο γραφικό λιμανάκι του με τα υπέροχα χρωματιστά νεοκλασικά, τα παραδοσιακά μαγαζιά και τα γεμάτα κόσμο πανέμορφα καφέ & εστιατόρια. Είναι ένα καπετανόσπιτο του 19ου αιώνα με μια ειδυλλιακή αυλή.

Το 2003 ο Κώστας κι η Χρυσούλα Παπαλέξη ανέλαβαν το ξενοδοχείο Γανυμήδης από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, τον Bruno Perrocco, ο οποίος πρόσφερε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από το 1966. Η Χρυσούλα συνέχισε την παράδοση, προσφέροντας σπιτικές μαρμελάδες και chutney, με βάση συνταγές που κληρονόμησε από τον Μπρούνο, προσθέτοντας νέες μυρωδιές και γεύσεις.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου “ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ” είναι ένα υπέροχο ταξίδι στο χρόνο στο αρχοντικό Γαλαξείδι του 1890. Υπέροχα δωμάτια με ιδιαίτερο στυλ & διακόσμηση εποχής.



Με τα χρόνια, το ξενοδοχείο έχει κερδίσει μια εξαιρετική διεθνή φήμη και η Χρυσούλα έχει συνηθίσει να καλωσορίζει επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. 
Η Χρυσούλα είναι η οικοδέσποινα που θα θέλατε να βρείτε σε κάθε ξενοδοχείο !!! 
Φροντίζει τους επισκέπτες της με χαμόγελο και ασχολείται η ίδια προσωπικά με την ετοιμασία και το σερβίρισμα του βραβευμένου πρωινού. 

Η Χρυσούλα Παπαλέξη υποστήριζει άψογα την πλήρη έννοια της φιλοξενίας ...

Το διάσημο πρωινό του Γανυμήδη έχει ταυτιστεί από το 1966 με το Γαλαξίδι, τη σπιτική γεύση και τη μοναδική αυθεντική Ελληνική φιλοξενία. Αμέτρητοι επισκέπτες απ΄όλο τον κόσμο , χάρισαν απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια την προτίμησή τους για το μοναδικό πρωινό , ερχόμενοι ξανά και ξανά, γράφοντας όμορφα σχόλια και συστήνοντας το ξενοδοχείο  σε γνωστούς και φίλους.

Τον Απρίλιο του 2014, επίσημα πλέον, ο Γανυμήδης και το πρωινό του διακρίθηκαν με τον τίτλο “Πρότυπο Ελληνικό Πρωινό Φωκίδας” (Leader) από τον αρμόδιο φορέα, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδoς.


Τα υπέροχα πρωινά του Γανυμήδη έγιναν γρήγορα γνωστά σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναδεικνύοντας έτσι όχι μόνο το ξενοδοχείο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας. Με τη πλούσια «κληρονομιά» από τις συνταγές και τα μικρά μυστικά του Brunο , η χαρισματική Χρυσούλα Παπαλέξη συνεχίζει  το δύσκολο έργο με πολύ αγάπη και ζήλο για δημιουργικές γεύσεις !!!

Η Χρυσούλα Παπαλέξη σε συζήτηση με την Ευαγγελία Λεπεσιώτη, αρχισυντάκτρια του
Action In Greece και υπεύθυνη Τύπου του Sigma Press Office


ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΥΨΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ#ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Info
https://ganimede.gr/en/homepage/

Υπεύθυνη επικοινωνίας : Χρυσούλα Παπαλέξη
6937154567

e-mail : info@ganimede.gr

Γαλαξίδι


 Social media

Facebook : https://www.facebook.com/galaxidi.Ganimede Instagram : https://www.instagram.com/ganimede_hotel_galaxidi/

#Action_In_Greece
#ΑΩ_Action_In_Greece
#The_Anthology_of_G
reek_Gastronomy 
#actioningreece
#Social_Sigma_Family


 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ , ΚΥΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ

             

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ACTION IN GREECE ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ


Η Χρυσούλα Παπαλέξη και η Εύη Παπαλέξη
με την leader του Action In Greece,Σοφία Στάμου

Η Χρυσούλα Παπαλέξη και η Εύη Παπαλέξη με τους executive chef της βραδιάς Ελένη
Ψυχάρη και Σπύρο Κορωνάκη



Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

 



  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: HOTEL GANIMEDE ΠΡΩΙΝΟ#ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION