Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Προσέλευση στην Ελλάδα των γάμων και εκδηλώσεων από το εξωτερικό ...


Η εταιρεία , Stalexpo Company, μετά την  επιτυχία της  έκθεσης  Bridal Expo και της Bridal Fashion Week που διοργανώσαν στο Ζάππειο Μέγαρο, και μετά την παρότρυνση των περισσοτέρων, αποφάσισε ότι τώρα  πρέπει  να τονώσει την προσέλευση στην Ελλάδα των γάμων και εκδηλώσεων από το εξωτερικό .

Ετοιμάζουν λοιπόν με τη συνεργασία και στήριξη του ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), και τη συνεργασία επιμελητηρίων ξένων χωρών, τον ηλεκτρονικό οδηγό WEDEST (Wedding Destination) ο οποίος θα σταλεί στοχευμένα σε Wedding Planners και σε DMC Agencies του εξωτερικού. Από αυτό το target group ορισμένους στοχεύουν να τους φιλοξενήσουν στη διοργάνωση του 2023.

Ο οδηγός θα είναι ιδιαίτερης αισθητικής,  μεγέθους 21x28, και χωρισμένος σε κατηγορίες δραστηριοτήτων, με αποτέλεσμα τη λειτουργικότητα της. Στον οδηγό αυτό θα συμπεριλαμβάνονται μόνο εταιρείες που προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά  με τη διοργάνωση γάμων και  εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Οι διαφημιζόμενοι οι οποίοι θα είναι hotels, venues, planners, photographers, decorators, florists, travel agencies, audiovisual, furniture και equipment's' rentals etc..., θα προβληθούν και θα μεταφέρουν το μήνυμα των δραστηριοτήτων και του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τους σε επαγγελματίες και εταιρείες στο εξωτερικό που διοργανώνουν παγκοσμίως  γάμους  και  άλλες εκδηλώσεις.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι έως τις 10 Φεβρουαρίου, 2023.


Περισσότερες πληροφορίες 


Τάκης Χατζηπαύλου
+306986608163

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προσέλευση στην Ελλάδα των γάμων και εκδηλώσεων από το εξωτερικό ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION