Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Μόλις ξεκίνησε κι είναι ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ : ELEVEN TH FASHION PROJECT ...

Η Eleven The Fashion Project, η μοναδική εμπορική έκθεση αποκλειστικά για τη γυναικεία ένδυση, επέστρεψε ανανεωµένη και παρουσιάζει πάνω από 130 brands στον εµβληµατικό χώρο του Ζαππείου. 

Στις 28, 29 και 30 Ιανουαρίου, θα στείλουµε όλοι µαζί από την καρδιά της Αθήνας ένα ισχυρό µήνυµα: η ελληνική µόδα έχει βαθιά ιστορία, δυναµικό παρόν και φωτεινό µέλλον. Η ελληνική µόδα είναι εδώ, µε πάθος για δηµιουργία και όραµα για το µέλλον. Πιστή στην άψογη αισθητική και βασισµένη στα πρότυπα διεθνών οργανώσεων, η Eleven The Fashion Project είναι εδώ να στηρίξει την ελληνική µόδα, ως ένα θεσµό µε εξωστρέφεια. 

Είναι εδώ να τη βοηθήσει να ταξιδέψει εκτός γεωγραφικών και χρονικών συνόρων. Να γίνει διεθνής και διαχρονική, όπως της αξίζει. Συγχρόνως, όµως, θέλουµε να ενδυναµώσουµε τους µεταξύ µας δεσµούς, να γνωριστούµε όλοι καλύτερα και να δούµε να αναπτύσσονται νέες συνεργασίες και να χτίζονται νέες σχέσεις. 

Γιατί η ελληνική µόδα είναι οι άνθρωποι που την απαρτίζουν. Σας καλωσορίζουµε, λοιπόν, στη µεγάλη γιορτή της ελληνικής µόδας. Εκεί που συναντιούνται επί τρεις ηµέρες οι καλύτεροι κατασκευαστές και σχεδιαστές, µε τα καλύτερα καταστήµατα λιανικής, πολυκαταστήµατα, e-shops, show rooms, αντιπροσώπους, δηµοσιογράφους µόδας αλλά και influencers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μόλις ξεκίνησε κι είναι ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ : ELEVEN TH FASHION PROJECT ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION