Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ΓΙΑΓΙΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΒΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ...

 

Την παράσταση «ΓΙΑΓΙΑ ΣΜΥΡΝΗ» του ΥΑΚΙΝΘΟΥ ΜΑΙΝΑ παρακολούθησαν την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου αγαπημένοι φίλοι των συντελεστών, σε μια βραδιά για φίλους στο κατάμεστο ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΒΑ.

Οι συντελεστές υποδέχθηκαν τους θεατές με ένα μοναδικά διαδραστικό τρόπο και τους έκαναν μέρος της παράστασης και οι θεατές δεν σταμάτησαν καθ’όλη την διάρκεια να χειροκροτούν τους ηθοποιούς, να γελάνε με την καρδιά τους και να συμμετέχουν σε ένα έργο που είναι για παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια.



Οι παραστάσεις συνεχίζονται με αμείωτη επιτυχία στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΒΑ.

Επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό από την βραδιά για φίλους καθώς και το δελτίο τύπου με την παράκληση για την ανάρτησή του. Τα φωτογραφικά ενσταντανέ δια φακού Έλλης Πουπουλίδου για το NDP.

Η Μαίρη Ραζή, μετά την παράσταση, έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού ώς γνήσια οικοδέσποινα είχε ετοιμάσει έναν μπουφέ που κανείς δεν μπόρεσε να αντισταθεί.  Και κάπως έτσι γίναμε ξανά όλοι παιδιά….με γέλια και αγκαλιές στον πάντα φιλόξενο χώρο του Θεάτρου ΠΡΟΒΑ.



Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΙΑΓΙΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΒΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION