Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Η παράσταση απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βιώσουν την διαδικασία μιας θεατρικής παράστασης...

 

«PLAY ON»

Κωμωδία

Πολυχώρος Πράξις , Γενναίου Κολοκοτρώνη 12

Η παράσταση που έκανε χαρούμενες τις μέρες των γιορτών επιστρέφει από 9 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στον Πολυχώρο Τέχνης Πράξις στις 20:00.

Λόγω περιορισμένων θέσεων απαραίτητη η κράτηση

Η παράσταση απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βιώσουν την διαδικασία μιας θεατρικής παράστασης. Η προετοιμασία , οι πρόβες , η γενική δοκιμή και τέλος η παράσταση. Ο θεατής γίνεται μέρος της διαδικασίας και βλέπει την διαδρομή του θιάσου μέχρι την παράσταση. Πως γίνονται οι πρόβες των ηθοποιών, ποσό σημαντικό είναι το θεατρικό κείμενο, τι σημαίνει ζέσταμα ηθοποιού; Τι χρειάζεται κάποιος για να ολοκληρώσει μια παράσταση και τι συμβαίνει στα παρασκήνια ; Αναρωτιέστε πως ένα θεατρικό κείμενο ζωντανεύει επί σκηνής; Μέσα από την κωμική ματιά του σκηνοθέτη , ο θεατής θα γίνει κοινωνός και παρατηρητής μιας τρελής και μαγικής διαδικασίας. Το κύριο στοιχείο είναι η ομάδα συνόλου, η έκπληξη και το απρόοπτο, αυτό που κανείς σκηνοθέτης δεν μπορεί να προβλέψει. Αυτό που μας οδηγεί στον «ανεκτίμητο» χρόνο εκτίμησης , στο σημείο που δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς ένα συμβάν αλλά οφείλεις να πράξεις. Μια τρελή κωμωδία, γεμάτη ανατροπές . Γιατί η παράσταση συνεχίζεται, όπως η ζωή μας.

Ταυτότητα παράστασης

Σκηνοθεσία – Διασκευή: Γιώργος Ρούφας

Βοηθος σκηνοθέτη- ενδυματολόγος: Στελλίνα Ανεμά

Σκηνικά: Ομάδα Ηχοποιών

Επιλογή μουσικής : Mark Vos

Κινηματογράφηση τρέιλερ: Νίκος Κακωνάς creative icon film

Τεχνική υποστήριξη: Μάριος Τσουμάρης

Οργάνωση Παραγωγής: Στελλίνα Ανεμά

Επικοινωνία-Δημόσιες Σχέσεις: Κοινότητα Πράξις


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η παράσταση απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βιώσουν την διαδικασία μιας θεατρικής παράστασης... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION